Karikues per makine me 4 koka AL-3611

TKF0038

Produkt i Ri

Karikues per makine me 4 koka AL-3611

Ne gjendje

790,00 Lekë

Karikues per makine me 4 koka AL-3611

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Karikues per makine me 4 koka AL-3611

Karikues per makine me 4 koka AL-3611

Karikues per makine me 4 koka AL-3611

Produkte të ngjashme

Mbajtese universale per telefona smartphone per makine.E pajisur me tape vakumi.Rrotullim 360 grade.

1 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese universale per telefona smartphone per makine.E pajisur me tape vakumi.Rrotullim 360 grade.

1 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi BMW

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Audi

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Wolswagen

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Apple

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri me logo te ndryshme

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese aksesoresh kunder-rreshqitjes per makine me logo te ndryshme Mbajtese aksesoresh me material silikoni kundra rreshqitjes, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese aksesoresh per makine Mbajtese aksesoresh, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj Ajo ngjitet te kroskoti fale 4 ngjiteseve anesore ne pjesen e poshtme.

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese per Smartphone Baseus SUSD-01Nje mbajtese per telefonat smartphone i cili vendoset tek vendi i ventilimit. Rrotullohet lehtesisht ne 360 grade sipas deshires. Mbajtesja eshte rezistente ndaj tronditjeve qe mund te shkaktohen gjate udhetimit. E forte, rezistente dhe e sigurte.

1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese per Smartphone me magnet Remax RMC-19Nje mbajtese per telefonat smartphone i cili APLIKOHET ME MAGNET. Rrotullohet lehtesisht ne 360 grade sipas deshires.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese universale per smartphone per makine Air VentNje mbajtese universale per te vendosur smartphone tuaj ne makine. Fiksohet te vendi i ventilimit dhe suporton smartphone te madhesive te ndryshme nga 3.5 inch - 6.3 inch. Me rrotullim 360 grade.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër