Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

TKF0011

Produkt i Ri

Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

Ne gjendje

990,00 Lekë

Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

Produkte të ngjashme

Set Bori makine Hella 203-211 forme kermilli E pershtatshme vecanerisht per makinat Mecedez Benz Garancia: 3 muaj

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bori makine Bsoecih 4S forme kermilli E pershtatshme per modele te ndryshme makinash Garancia: 3 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fshese me korent per makinen 150 WFshesë me korent, e përshtatshme për tu pastuar në makinen tuaj. Lidhet lehtësisht me ushques 12V nga sistemi elektrik i makines.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese aksesoresh kunder-rreshqitjes per makine me logo te ndryshme Mbajtese aksesoresh me material silikoni kundra rreshqitjes, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese aksesoresh per makine Mbajtese aksesoresh, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj Ajo ngjitet te kroskoti fale 4 ngjiteseve anesore ne pjesen e poshtme.

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fishe cigare per makinen me 2 porta dalese USB

590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Termus elektrik portativ per makinen 7.5 lt Nje frigorifer portativ shume prakik per udhetimet tuaja i cili  mundeson ftohje dhe ngrohje te pijeve apo ushqimeve. Per ftohje:  ftoh nen temperaturen 15℃ pa akull, temperatura minimale mund te shkoje dei ne 5℃ Per ngrohje: ngroh ushqimet deri ne temperaturen 65℃

4 990,00 Lekë 6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Termus elektrik portativ per makinen 6 lt Nje frigorifer portativ shume prakik per udhetimet tuaja i cili  mundeson ftohje dhe ngrohje te pijeve apo ushqimeve. Per ftohje:  ftoh nen temperaturen 15℃ pa akull, temperatura minimale mund te shkoje dei ne 5℃ Per ngrohje: ngroh ushqimet deri ne temperaturen 65℃

3 990,00 Lekë 5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Freskuese ventilator per makinen 8 inchFreskuese per automjetet me material cilesor me helike plastike dhe me veshje metalike nga siper.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese Sendesh per sediljen e makines Joyroom JR-CY130Mbajtese sendesh per sediljen e makines, e cila organizon me se mirI objektet tuaja duke e bere makine n te jete e rregullt. Me xhepa te shumta ku mund te vendosni objekte te ndryshme. Ka hapsira te mjaftueshme per ushqime, shishe, laptop, telefone apo lodrat e femijeve etj.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Llampa atmosfere Led  per makinen me pult komandimi Llampa te cilat vendoset ne interierin e makines poshte sediljeve per ti dhene makines tuaj nje atmosferes shume interesante. Me llapa Led Neon te cila ndryshohen me pult komandimi per nuanca te ndryshme

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Drita Spin dhe kabine per makinen me pult komandimiDrita Spin per llampat e para te makines te cilat mund te komandohen me pult komandimi.Me llampa halogjene ne nuanca dhe ngjyra te ndryshme

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Drita Spin dhe kabine per makinen me pult komandimiDrita Spin per llampat e para te makines te cilat mund te komandohen me pult komandimiMe llampa halogjene ne nuanca dhe ngjyra te ndryshme

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fshese me korent per makinen DC 12VFshese me korent, e pershtatshme per te pastuar ne makinen tuaj. Lidhet lehtesisht me ushques 12V nga sistemi elektrik i makines.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fshese me korent per makinen VC-111 Fshese me korent, e pershtatshme per te pastuar ne makinen tuaj. Lidhet lehtesisht me ushques 12V nga sistemi elektrik i makines.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbeshtetese krahu per makinen Mbeshtese krahu universale per makinen, nje aksesor shume i nevojshem dhe shume praktik gjate udhetimeve tuaja me makine.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese gotash per makinen Nje mbajtese gotash per pije universale per makinen, nje aksesor shume i nevojshem dhe shume praktik gjate udhetimeve tuaja me makine.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër