Freskuese ventilator per makinen 8 inch

AMA0063

Produkt i Ri

Freskuese ventilator per makinen 8 inch

Freskuese per automjetet me material cilesor me helike plastike dhe me veshje metalike nga siper.

Ne gjendje

2 990,00 Lekë

Freskuese ventilator per makinen 8 inch

Freskuese per automjetet me material cilesor me helike plastike dhe me veshje metalike nga siper.

Diametri: 8 inch ose rreth 20 cm

Permasat e kutise: 25cm x 20cm x 20cm

Me mundesi instalimi ne vende te ndryshme te makines

Voltazhi: 24V

Gjatesia e kabllit: 1 m

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Freskuese ventilator per makinen 8 inch

Freskuese ventilator per makinen 8 inch

Freskuese ventilator per makinen 8 inch

Freskuese per automjetet me material cilesor me helike plastike dhe me veshje metalike nga siper.

Produkte të ngjashme

Set Bori makine Hella 203-211 forme kermilli E pershtatshme vecanerisht per makinat Mecedez Benz Garancia: 3 muaj

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bori makine Bsoecih 4S forme kermilli E pershtatshme per modele te ndryshme makinash Garancia: 3 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fshese me korent per makinen 150 WFshesë me korent, e përshtatshme për tu pastuar në makinen tuaj. Lidhet lehtësisht me ushques 12V nga sistemi elektrik i makines.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese aksesoresh kunder-rreshqitjes per makine me logo te ndryshme Mbajtese aksesoresh me material silikoni kundra rreshqitjes, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese aksesoresh per makine Mbajtese aksesoresh, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj Ajo ngjitet te kroskoti fale 4 ngjiteseve anesore ne pjesen e poshtme.

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fishe cigare per makinen me 2 porta dalese USB

590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Frigorifer portativ per makinen 7.5 lt Nje frigorifer portativ shume prakik per udhetimet tuaja i cili  mundeson ftohje dhe ngrohje te pijeve apo ushqimeve. Per ftohje:  ftoh nen temperaturen 15℃ pa akull, temperatura minimale mund te shkoje dei ne 5℃ Per ngrohje: ngroh ushqimet deri ne temperaturen 65℃

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Frigorifer portativ per makinen 6 lt Nje frigorifer portativ shume prakik per udhetimet tuaja i cili  mundeson ftohje dhe ngrohje te pijeve apo ushqimeve. Per ftohje:  ftoh nen temperaturen 15℃ pa akull, temperatura minimale mund te shkoje dei ne 5℃ Per ngrohje: ngroh ushqimet deri ne temperaturen 65℃

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër