Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120

AMC0015

Produkt i Ri

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120, 10 wat

Ne gjendje

1 790,00 Lekë

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120, 10 wat

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120, 10 wat

Produkte të ngjashme

Set Bokse per makinen TS-1372 Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-6972 300W Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-1672 Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-A6975S 1000WSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Permasat: 6ââ x 9ââ Fuqia maksimale: 1000W

3 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Boks per makinen 10 inch

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-6972 800W Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

3 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 10 cm  TS-G1042RSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 10 cm Fuqia maksimale: 120W Fuqia nominale: 25W

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen ROADSTAR 5'' VO-501Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 13 cm Fuqia maksimale: 100W Fuqia nominale: 50W Frekuenza 90-20000Hz , 88db(1w1m)

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 16 cmà TS-A1672ESet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 16 cm Fuqia maksimale: 220W Fuqia nominale: 30W

1 990,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Subwoofer per ambjentin dhe makinen 10 inch 300 W me Radio/USB/TF Card/TelekomandeFuqia: 300 W I vetamplifikuar Mund ta perdorni kudo Ne paketim perfshihen edhe fishat lidhese

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 16 cm  TS-A1695S Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 16 cm Fuqia maksimale: 350W Fuqia nominale: 60W Ndjeshmeria: 91 dB

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 10 cm  TS-A1095SSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 10 cm Fuqia maksimale: 200W Fuqia nominale: 20W Ndjeshmeria: 91 dB

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 600W TS-A6995Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Permasat: 6''x 9'' (18 x 27 cm)

2 990,00 Lekë 3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër