Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

AMC0014

Produkt i Ri

Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

Ne gjendje

8 990,00 Lekë

Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

Produkte të ngjashme

Set Bokse per makinen TS-1372 Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-6972 300W Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-1672 Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-A6975S 1000WSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Permasat: 6ââ x 9ââ Fuqia maksimale: 1000W

3 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Boks per makinen 10 inch

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen TS-6972 800W Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

3 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 10 cm  TS-G1042RSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 10 cm Fuqia maksimale: 120W Fuqia nominale: 25W

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen ROADSTAR 5'' VO-501Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 13 cm Fuqia maksimale: 100W Fuqia nominale: 50W Frekuenza 90-20000Hz , 88db(1w1m)

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 16 cmà TS-A1672ESet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 16 cm Fuqia maksimale: 220W Fuqia nominale: 30W

1 790,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120, 10 wat

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Subwoofer per ambjentin dhe makinen 10 inch 300 W me Radio/USB/TF Card/TelekomandeFuqia: 300 W I vetamplifikuar Mund ta perdorni kudo Ne paketim perfshihen edhe fishat lidhese

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 16 cm  TS-A1695S Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 16 cm Fuqia maksimale: 350W Fuqia nominale: 60W Ndjeshmeria: 91 dB

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set Bokse per makinen 10 cm  TS-A1095SSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 10 cm Fuqia maksimale: 200W Fuqia nominale: 20W Ndjeshmeria: 91 dB

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër