Çanta dhe Aksesorë 

Ka 89 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Syze unisex me 2 ngjyra te ndryshme

1 190,00 Lekë 1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me 3 ngjyra te ndryshme

1 190,00 Lekë 1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra DR me skelet te bardhe

990,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze  per femra RB me skelet te zi dhe ari

1 190,00 Lekë 1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze  per femra RB te zeza dhe ari

1 190,00 Lekë 1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per meshkuj CA te zeza me punime te bardha

1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per meshkuj VR ngjyre kafe me punime ngjyre ari

1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per meshkuj CA me xham dhe pa kornize ne ngjyra te ndryshme

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me skelet ngjyre ari me xham ngjyre kafe

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me skelet ngjyre ari me xham ngjyre blu

1 190,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me skelet ngjyre ari me xham ngjyre gri

1 190,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze unisex RB ngjyre te zeza

990,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze unisex me xham pasqyre me ngjyra te ndryshme

1 190,00 Lekë 1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze unisex RB  me skelet me 2 ngjyra

990,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze unisex RB me xham pasqyre ngjyre e verdhe me skelet dizajn druri

990,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Portofol per femra me motive florale

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante elegante per femra ne 3 ngjyra

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante elegante per femra me motive florale ne 3 ngjyra

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ngjyre kafe Permasat 35 x 26 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ne 2 ngjyra Permasat 31 x 23 cm

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante elegante pe femra ne 3 ngjyra te ndryshme Permasat 32 x 26 cm

2 990,00 Lekë 3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra BB e madhe me dizajn ke kuadrata Permasat 33 x 40 cm

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra BB mesatare me dizajn ke kuadrata Permasat 33 x 20 cm

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra e zeze me akesore me lidhesa Permasat 33 x 25 cm

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra e madhe ne 2 ngjyra Permasat 32 x 26 cm

2 990,00 Lekë 3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femrae zeze me tokez elegante me gure Permasat 35 x 27 cm

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra e zeze me bllok ngjyra me tokez elegante me gure Permasat 35 x 27 cm

2 990,00 Lekë 3 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 89 produkte

Sipër