Aksesorë për femra 

Ka 26 produkte.
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me 3 ngjyra te ndryshme

1 190,00 Lekë 1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra DR me skelet te bardhe

990,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze  per femra RB me skelet te zi dhe ari

1 190,00 Lekë 1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze  per femra RB te zeza dhe ari

1 190,00 Lekë 1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me skelet ngjyre ari me xham ngjyre kafe

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me skelet ngjyre ari me xham ngjyre blu

1 190,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra me skelet ngjyre ari me xham ngjyre gri

1 190,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze unisex me xham pasqyre me ngjyra te ndryshme

1 190,00 Lekë 1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze unisex RB  me skelet me 2 ngjyra

990,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze unisex RB me xham pasqyre ngjyre e verdhe me skelet dizajn druri

990,00 Lekë 1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Syze per femra te zeza

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me portofol dhe rrip per femra

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me portofol dhe rrip per femra

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me portofol dhe rrip per femra

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Jane punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

5 500,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Jane punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

5 700,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Jane punuar me gure origjinale Quartz roze ne forme rrumbullake dhe elemente argjendi natyral.

6 500,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

5 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

4 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar me gure origjinale te cmuar dhe elemente argjendi natyral.

3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Eshte punuar  perla te bardha natyrale dhe  gur origjinal Onyx, si me elemente argjendi.

9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 26 nga 26 produkte

Sipër