Çanta për femra 

Ka 32 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Cante per Tablete Platinet ne ngjyra te ndryshmeNje cante shume e pershtatshme per tableten tuaj, si dhe e pertatshme  per te marre me vete me sende te ndryshme te perditshmerise. Pershtatet per tablete me permasa 9,7 inch -10,1 inch

1 290,00 Lekë 1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per Laptop Platinet bezhe me portokalli Nje cante shume elegante ngjyre bezhe me elemente ngjyre portokalli, per te venosur laptopin tuaj, apo per ta merre me vete me sende te ndryshme te perditshmerise. Pershtatet per laptop me permasa 15.6 inch

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per Laptop Platinet ngjyre gri me shirit Nje cante shume elegante per te vendosur laptopin tuaj, apo per ta merre me vete me sende te ndryshme te perditshmerise.Pershtatet per laptop me permasa 15.6 inch. Ka nje xhep te pershtatshem per tablete 10 inchNgjyrat: gri me blu, gri me te kuqe, gri me kafe

1 490,00 Lekë 1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per Laptop Platinet zajn shumengjyresh Nje cante shume elegante per te vendosur laptopin tuaj, apo per ta merre me vete me sende te ndryshme te perditshmerise.Pershtatet per laptop me permasa 15.6 inch. Ka nje xhep te pershtatshem per tablete 10 inch

1 490,00 Lekë 1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Portofol per femra me motive florale

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante elegante per femra ne 3 ngjyra

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante elegante per femra me motive florale ne 3 ngjyra

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ngjyre kafe Permasat 35 x 26 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ne 2 ngjyra Permasat 31 x 23 cm

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante elegante pe femra ne 3 ngjyra te ndryshme Permasat 32 x 26 cm

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra BB e madhe me dizajn ke kuadrata Permasat 33 x 40 cm

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra BB mesatare me dizajn ke kuadrata Permasat 33 x 20 cm

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra e zeze me akesore me lidhesa Permasat 33 x 25 cm

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra e madhe ne 2 ngjyra Permasat 32 x 26 cm

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femrae zeze me tokez elegante me gure Permasat 35 x 27 cm

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra e zeze me bllok ngjyra me tokez elegante me gure Permasat 35 x 27 cm

3 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante pe femra e bardhe me bllok ngjyra me tokez elegante me gure Permasat 35 x 27 cm

3 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra e zeze lustrafin Permasat 35 x 27 cm

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ngjyre kafe Permasat 35 x 26 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ngjyre kafe Permasat 35 x 26 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ngjyre kafe Permasat 30 x 23 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ngjyre bezhe me kafe Permasat 30 x 23 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra VL ngjyre kafe me jeshile Permasat 30 x 23 cm

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra me dizajn me kuadrata bardhe e zi Permasat 35 x 27 cm

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante per femra ne ngjyra te ndryshme Permasat 30 x 27 cm

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Portofol femrash ngjyre kafe

2 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me portofol dhe rrip per femra

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 32 produkte

Sipër