Centralin Battlesnake CF904-13027 me celes

AMB0014

Produkt i Ri

Centralin  Battlesnake CF904-13027 me celes

Produkti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.

Hapje / mbyllje me pult nga distanca.

Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

Ne gjendje

3 990,00 Lekë

Centralin  Battlesnake CF904-13027 me celes

Produkti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.

Hapje / mbyllje me pult nga distanca.

Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

Permasat: 5 x 15 cm .

Voltazhi: 12 V

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Centralin Battlesnake CF904-13027 me celes

Centralin Battlesnake CF904-13027 me celes

Centralin  Battlesnake CF904-13027 me celes

Produkti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.

Hapje / mbyllje me pult nga distanca.

Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

Produkte të ngjashme

Centralin per makinen Platinum me 4 butona Ngjyra e zeze Paketimi permban : 1 sistemin centralin, 1 pakete kabuj  per lidhjen e sistemit dhe 2 celesa kontrolli

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Centralin per makinen Fox me 5 butonaNgjyra: gri me te zeze Paketimi permban : 1 sistemin centralin, 1 pakete kabuj  per lidhjen e sistemit dhe 2 celesa kontrolli

3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Centralin Battlesnake CF904-069 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Centralin  Battlesnake CF904-098 me celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Centralin  Battlesnake CF904-N28 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Centralin  Battlesnake CF904-13027 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Centralin  Battlesnake CF904-NK329 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër