MËNYRAT E PAGESËS NË LAMARKET.AL

Lamarket.al ofron mënyra të ndryshme pagese për blerësit.

1. Me korrier

Kjo metodë është e vlefshme vetëm për qytetin e Tiranës. Ju paguani vetëm pasi produkti është dorëzuar tek ju pa pasur nevojë të keni kartë krediti apo llogari bankare.

2. Me transferte bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen, brenda apo jashtë Shqipërisë. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, juve do t’ju shfaqen llogaritë tona bankare në banka të ndryshme të nivelit të dytë.

Llogaritë bankare janë të rregjistruara në emër të biznesit dhe çdo pagesë e depozituar nga ju është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta kërkoni mbrapsht, sipas termave tona të perdorimit, nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

Procredit BANK

SWIFT: FEFAALTR

Nr i llogarise (Leke): 109345380001
IBAN (Leke): AL71209111080000109345380001

Nr i llogarise (Dollar): 109345380203
IBAN (Dollar): AL49209111080000109345380203

BANKA TREGTARE KOMBETARE

SWIFT: NCBAALTX

Nr i llogarise: 402665849
IBAN (Leke): AL3920511021665849CLPRCLALLE
IBAN (Euro): AL4320511021665849CLPRCFEURR

Raiffeisen BANK

Nr i llogarise (Leke): 0011255927
IBAN (Leke): AL03202111230000000011255927

Nr i llogarise (Euro): 0021255927
IBAN (Euro): AL85202111230000000021255927

Nr i llogarise (Dollar): 0031255927
IBAN (Dollar): AL70202111230000000031255927

3. Përmes Paypal

Pagesa përmes Paypal dhe përmes kartave të kreditit dhe të debitit, që mundësohet po përmes Paypal, është mënyra e tretë që ne ofrojmë. Kjo është ndër mënyrat më të sigurta që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën dhe që ju jep juve garancinë maksimale deri në përmbushjen e detyrimeve tona.


Sipër