TARIFAT DHE KUSHTET E TRANSPORTIT

Për Tiranën:

Blerjet nga Tirana janë me transport Falas dhe realizohen brenda 24-48 orëve.

* Në zonën pa pagesë të Tiranës përfshihet vetëm zona e rrethuar më ngjyrë rozë tek harta.

* Në rast të zonave jashtë kësaj harte, transporti do të konsiderohet sipas kushteve të rretheve të Shqipërisë.

* Transporti brenda Tiranës ka vlerën 100 Lekë të reja në rast të blerjeve nën 2000 Lekë.

* Vlera e transportit mund të ndryshojë në varësi të blerjeve me peshë mbi 2 kilogramë dhe do ju komunikohet në momentin e aprovimit të porosisë tuaj.

Për rrethet e Shqipërisë:

Blerjet nga të gjitha rrethet e Shqipërisë kanë një kosto transporti 250 Lekë dhe realizohen brenda 48-72 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

* Vlera e transportit mund të ndryshojë në varësi të blerjeve me peshë mbi 2 kilogramë dhe do ju llogaritet dhe komunikohet nga platforma jonë në momentin e aprovimit të porosisë tuaj.

Për Kosovën:

Blerjet nga Kosova kanë një kosto transporti 7 Euro dhe realizohen brenda 72-96 orëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

* Vlera e transportit mund të ndryshojë në varësi të blerjeve me peshë mbi 1 kilogram dhe do ju llogaritet dhe komunikohet nga platforma jonë në momentin e aprovimit të porosisë tuaj.


Sipër