Batanije me korrent ne 6 ngjyra te ndryshme

Produkt i Ri

Batanije korrenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie.

6 ngjyra: bezhe, lejla e hapur, bojeqielli, kafe, lejla e erret, jeshile e hapur

5 Produkt

Ne gjendje

2 790,00 Lekë

Batanije korrenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie.

6 ngjyra: bezhe, lejla e hapur, bojeqielli, kafe, lejla e erret, jeshile e hapur

Permasat: 120x160 cm

Nivelet e temperatures: 2

Fuqia: 80 watt

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Batanije me korrent ne 6 ngjyra te ndryshme

Batanije me korrent ne 6 ngjyra te ndryshme

Batanije korrenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie.

6 ngjyra: bezhe, lejla e hapur, bojeqielli, kafe, lejla e erret, jeshile e hapur

Produkte të ngjashme

Batanije korrenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Batanije korrenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Nje ore e vecante e cila duket si robot. Kjo ore eshte edhe me alarm.

4 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore me dizajn me libra, e pershtatshme per ambjente te ndryshme shtepie apo zyre

5 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ore shume e vecante dhe me nje dizajn chic

5 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Top dekorativ me elektricitet eshte nje produkt me nje dizajn shume te vecante dhe leviz sipas muzikes.

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kuverte krevati dopio me material DamaskPermasat: 240 x 240 cmMarka: Alara

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kuverte krevati dopio me material DamaskPermasat: 240 x 240 cmMarka: Alara

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kuverte krevati dopio me material DamaskPermasat: 240 x 240 cmMarka: Alara

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kuverte krevati teke me material DamaskPermasat: 170 x 240 cmMarka: Alara

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kuverte krevati teke me material DamaskPermasat: 170 x 240 cmMarka: Alara

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kuverte krevati teke me material DamaskPermasat: 170 x 240 cmMarka: Alara

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kuverte krevati teke me material DamaskPermasat: 170 x 240 cmMarka: Alara

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Batanije korrenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër