Panel ngrohes elektronik Atlantic F117 2000 Watt

TKA0046

Produkt i Ri

Paneli Atlantic F117 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 20 m2

5 Produkt

Ne gjendje

12 490,00 Lekë

Paneli Atlantic F117 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 20 m2

Marka: Atlantic
Modeli: F117
Fuqia(Watt): 2000W
Ngjyra: E bardhe
I pajisur me thermostat me disa opsione komandimi te energjise
Dimensione: 75.4x 45.1x 9.8 cm
Pesha (kg) : 6.1 kg
Garancia: 12 muaj

Fale mbrojtjes IP24 (sperkatje me uje) ai eshte  i pershtateshem per tu perdorur edhe ne vende me shume lageshtire perfshire ketu edhe tualetin.

Gjithashtu eshte shume i pershtateshem per tu perdorur edhe ne dhomat e femijeve sepse nuk perfshine pjese inkandeshente, ndersa cepet jane ne forme te rrumbullaket per te mbrojtur femijet nga goditjet e mundeshme.
I Lehtë për të instaluar në mur.

Punon pa bere zhuree dhe nuk e than ajrin.

I paisur me funksion antifrize qe ruan nje temperature prej 7 ° C.

Mund te perdoret edhe me kembe, permes kembeve shtese

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Panel ngrohes elektronik Atlantic F117 2000 Watt

Panel ngrohes elektronik Atlantic F117 2000 Watt

Paneli Atlantic F117 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 20 m2

Produkte të ngjashme

Pajisje per tharjen e frutave Zelmer ZFD1250WMarka: Zelmer

8 990,00 Lekë 9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Pajisje per tharjen e frutave Severin 0D 2940 Marka: SEVERIN

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Pajisje per te bere kos Severin JG 3516 Paisja permban 7 ene me nga 150 ml secilaMarka: SEVERIN

3 490,00 Lekë 3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Makineri per mbyllje te qeseve me vakum Severin 3604Marka: SEVERIN

4 490,00 Lekë 4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Makineri per kokoshka Severin 3751Përgatit kokoshka me ajer të nxehte ne rreth 2.5 minutaKapak transparent me luge te integruar per mbushje.Drite treguese per status ON-OFF.Marka: SEVERIN

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Panel ngrohes elektronik Atlantic F117 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 25 m2 Marka: Atlantic

13 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ky kalorofer elektrik  krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 25 m2Marka: Midea

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes me ajer aeroterm, shume efikas per ngrohjen e ambjenteve te vogla.Marka: Brexio

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes me ajer aeroterm, shume efikas per ngrohjen e ambjenteve te vogla dhe me system per mbrojtje nga mbinxehja.Marka: Vivax

1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fshese me depozite, fuqia 1600 w, fuqia thithese: 350 w, filter Hepa, rrota te medha per levizje te lehte. Marka: Samsung

9 490,00 Lekë 10 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Hekur me avull me sistem vetpastrimi, me shtrese qeramike qe nuk ngjit, me mbyllje automatike dhe kordon te rrotullueshem qe nuk demtohet

4 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes quartz Akel AS1200 Marka: Akel Garancia: 12 muaj

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes quartz Akel AS1210Marka: AkelGarancia: 12 muaj

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes quartz me  4 shufra Akel me telekomande Marka: Akel Garancia: 12 muaj

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Ngrohes quartz me 5 shufra me krijues lageshtie Akel AS1210S  Marka: Akel Garancia: 12 muaj

6 500,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fshese korenti me avull Severin 7181Marka: Severin  Modeli: 7181

10 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Panel ngrohes Breixo BPN2000  me ventilatorMarka: BreixoGarancia: 6 muaj

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kalorifer Olimpia Splendid me 9 elemente me ekran dixhitalMarka: Olimpia Splendid

10 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kalorifer elektrik VIVAX me 11 elementeKy kalorofer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.Marka: Vivax

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kalorifer elektrik VIVAX me 13 elementeKy kalorofer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.Marka: Vivax

9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Lageshtues ambjenti Olimpia Splendid me funskion jonizues 6 LITMarka: Olimpia SplendidKapaciteti i lageshtires: 300 ml/hNivelet e fuqise: 3Kapaciteti per uje: 6 litraGarancia: 12 muaj

9 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Lageshtues ambjenti  Olimpia Splendid  2 LITMarka: Olimpia SplendidKapaciteti i lageshtires: 200 ml/hKapaciteti per uje: 2.2 litra

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Lageshtues ambjenti  Imetec HU 200Marka: ImetecKapaciteti i lageshtires: 300 ml/hKapaciteti per uje: 4 litraFuqia: 700 watGarancia: 12 muaj

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Panel ngrohes elektronik Atlantic F118 me ekran dixhital Paneli Atlantic F118 thith ajrin e ftohte dhe e kthen ne ajer te ngrohte. Eshte i paisur me nje termostat elektronik mundeson mbajtjen e nje temperature kostante te ambjentit. Ideal per tu perdorur ne ambjente me hapesire deri ne 30 m2.

14 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër