Fëmijë dhe Bebe 

Ka 19 produkte.
0 Përshtypje(t)

Ore inteligjente per femije me GPS G72 Ore nteligjente per sigurine e larte te femijeve tuaj. Tregon gjate gjithe kohes vendodhjen e femijes permes sistemit GPS dhe LBS. Ka funksionin e ndihmes se shpejte SOS  dhe mundeson thirrjet dhe mesazhet mes prindit e femijes. Ora punon me karte Sim dhe lidhet perms wifi me smartphone te prindit permes instalimit...

6 990,00 Lekë 8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Dron Rayline Funtom 8 me kamera HD WIFIMarka: RaylineModeli: Funtom 8

14 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Dron Rayline Funtom 2 – me rrotullim 360 grade dhe me sfere mbrojtese kunder demtimeveMarka: RaylineModeli: Funtom 2

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Dron Rayline Funtom 1 – Droni me i vogel ne bote, me rrotullim 360 gradeMarka: RaylineModeli: Funtom 1

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Baby Smartphone Lisciani është një lodër elektronike edukative që imiton smartphonet e te rriturve per nga dizajn dhe  ju mëson femijeve emrat e kafsheve shtepiake në italisht dhe anglisht. Marka: Lisciani

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Baby Tab Lisciani është një lodër elektronike edukative që imiton tabletat e te rriturve per nga dizajn dhe  ju mëson femijeve emrat e kafsheve shtepiake në italisht dhe anglisht. Marka: Lisciani

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Baby laptop Lisciani është një lodër elektronike edukative që ju mëson femijeve emrat e kafsheve shtepiake në italisht dhe anglisht. Marka: Lisciani

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante shkolle Violetta ngjyre roze me dizajn me zemra

2 310,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante udhetimi me dizajn Star War me doreze terheqese

5 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante udhetimi me dizajn Minion Mishap me doreze terheqese

7 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante shkolle me dizajn Minion dhe shkrim  Yellow Bello

5 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante shkolle me dizajn Minion dhe shkrim Poopaye Bello

5 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante shkolle me dizajn  Minion me xhepa me rrjete

3 300,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante shkolle me dizajn  Minion me xhepa te verdha

3 300,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Çante shkolle me dizajn Minion Mishap

5 300,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kulete shkolle Violetta ngjyre roze

1 800,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ora Smart Mio eshte ora juaj e re me ekran te prekshem e teknologjise se larte dhe me personalizime te kompletuara! Permban shume funksione dhe mjete argetuese: Mund te beni foto, te luani me mini lojrat fantastike dhe shume te tjera. Mio Watch eshte me shume se nje ore e thjeshte, mbaje gjithmone me vete!

3 590,00 Lekë 4 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ora Smart Mio eshte ora juaj e re me ekran te prekshem e teknologjise se larte dhe me personalizime te kompletuara! Permban shume funksione dhe mjete argetuese: Mund te beni foto, te luani me mini lojrat fantastike dhe shume te tjera. Mio Watch eshte me shume se nje ore e thjeshte, mbaje gjithmone me vete!

3 590,00 Lekë 4 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bizhuteri vezulluese. Krijoni efekte profesionale me xhelin magjik.Permbajtja:- 50 rruaza- Ngjitese- 4 lidhese per te krijuar varesePer femije 6 vjec e siper.

1 680,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 19 nga 19 produkte

Sipër