Çanta dhe kuleta 

Ka 43 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle  shpine per djem Spiderman 3D Me dizajnin e personazhit Spiderman me forme 3D Materiali i cantes eshte rezistent. Me rripa ne pjesen e mbrapme Permasat: 28.4 x 17 x 3.4 cm

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante Kopeshti per vajza Violetta Me dizajnin Violetta. Permasat: 23 x 29 x 10 cm. Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle  per djem Spiderman 3D Primino Me dizajnin e personazhit Spiderman me forme 3D Materiali i cantes eshte rezistent.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante e vogel shkolle Tracollina Violetta Me dizajnin e personazhit Violetta Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante e vogel shkolle Tracolla Violetta Me dizajnin e personazhit Violetta Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

1 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Portofol lapsash Spiderman ne forme katroreMateriali i cantes eshte rezistent.

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Portofol lapsash Ben Ten ne forme cilindrikeMateriali i cantes eshte rezistent.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Portofol lapsash Ben Ten ne forme katroreMateriali i cantes eshte rezistent.

1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kulete shkolle per vajza Hello Kitty Me dizajnin Hello Kitty Materiali i cantes eshte rezistent.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle per vajza Frozen ngjyre lejla me bazament Me dizajnin e personazhit te njohur Frozen. Materiali i cantes eshte rezistent.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle per vajza Frozen ngjyre lejla Me dizajnin e personazhit te njohur Frozen. Materiali i cantes eshte rezistent.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cant shkolle per vajza Frozen ngjyre roze Me dizajnin e personazhit te njohur Frozen. Materiali i cantes eshte rezistent.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle per djem Cant shkolle per djem Spiderman ngjyre blu Me dizajnin e personazhit te njohur Spider Man. Materiali i cantes eshte rezistent.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante kopeshti per vajza Frozen ngjyre roze Cante kopeshti per vajza me dizajnin e personazhit te njohur Frozen Materiali i cantes eshte rezistent.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante Kopeshti Cante Kopeshti Tom dhe Jerry Cante kopeshti per djem  apo vajza me dizajnin e personazheve te njohur Tom dhe Jerry Materiali i cantes eshte rezistent.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cant shkolle per djem Ben Ten Cante shkolle per djem me dizajnin e personazhit te njohur Ben Ten Materiali i cantes eshte rezistent.

3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante Kopeshti per djem Ben Ten Cante kopeshti per djem  me dizajnin e personazhit te njohur Ben Ten Materiali i cantes eshte rezistent.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Kulete me mjete shkollore  per vajza Soy Luna Set Kulete shkolle per vajza  me 2 zinxhira me dizajnin Soy Luna E mbushur me mjete shkollore Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

2 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Kulete me mjete shkollore  per vajza Hello Kitty Set Kulete shkolle per vajza  me 2 zinxhira me dizajnin Hello Kitty E mbushur me mjete shkollore Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

2 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Kulete me mjete shkollore  per vajza Soy Luna Set Kulete shkolle per vajza  me 3 zinxhira me dizajnin Soy Luna E mbushur me mjete shkollore Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Kulete me mjete shkollore  per vajza Frozen Set Kulete shkolle per vajza  me 3 zinxhira me dizajnin Frozen E mbushur me mjete shkollore Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

2 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kulete shkolle per vajza Soy Luna Kulete shkolle per vajza  me dizajnin Soy Luna Materiali i cantes eshte rezistent. Produkt origjinal italian nga Giochi Preziosi

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set cante shkolle  + kulete Unique 58213 Set cante shkolle  + kulete Unique  me dizajn shume ngjyresh shume trendy Materiali i cantes eshte rezistent. Permasat e cantes: 41 cm x  32 cm x 12 cm. Permasat e kuletes: 22 cm c 8 cm

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set cante shkolle  + kulete Unique 58211 Set cante shkolle  + kulete Unique  me dizajn shume ngjyresh shume trendy Materiali i cantes eshte rezistent. Permasat e cantes: 41 cm x  32 cm x 12 cm. Permasat e kuletes: 22 cm c 8 cm

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set cante shkolle  + kulete Unique 58208 Set cante shkolle  + kulete Unique  me dizajn shume ngjyresh shume trendy Materiali i cantes eshte rezistent. Permasat e cantes: 41 cm x  32 cm x 12 cm. Permasat e kuletes: 22 cm c 8 cm

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle  per djem Spiderman 3D Cante shkolle per djem  me dizajnin e personazhit Spiderman me forme 3D Materiali i cantes eshte rezistent. Permasat: 28.4 x 17 x 3.4 cm

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle  per djem Lupo Alberto Cante shkolle per djem  me dizajnin e personazhit Lupo Alberto Materiali i cantes eshte rezistent. Permasat: 48x35

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 43 produkte

Sipër