Festa dhe Dhurata 

Ka 111 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Kartoline artizanale ne dru me gdhendje me dedikim

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kornize artizanale ne dru me dekor me zemer, fotografi dhe dedikim te personalizuar

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kornize artizanale me dekor me zemer dhe me dedikim te personalizuar

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Telajo me papirus me dedikim dhe foto te personalizuara

3 000,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kornize artizanale me me trendafil natyral te balsamosur

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Buqete  me lule te bardha dhe te kuqe ne kompozim forme zemre

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kompozim me trendafila roze dhe te bardhe ne forme zemre

9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kompozim me trendafila dhe lule ne forme zemre

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Buqete  me trendafila ne kompozim forme zemre

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Corape te ngushta, dantelle ngjyre e bardhe me fjongo satin ne pjesen e siperme

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Spray me koncentrat te larte feromone per meshkuj dhe nje arome te kendshme. Shishe 30 ml.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Spray me koncentrat te larte feromone per femra dhe nje arome te kendshme. Shishe 30 ml.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set dhurate perfekte per meshkujt! Permban: 1 xhel dushi Erotics (100 ml) dhe 1 parfum Erotics Eau de Toilette (100 ml).

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Parfum me feromone per femra. Me nje arome te parezistueshme e seksi (Neroli, limon, mjedër, jasemini, çel portokalli, gardeni, patchouli, mjaltë). Miximi special dhe i testuar gjate i androstenolit dhe androstenonit e bene kete seri parfumesh unike. 30 ml.

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Parfum me feromone per meshkuj. Me nje arome te parezistueshme vetbesimi (rrush, jasemini, dru guaiac, myshk lisi, qelibar). Miximi special dhe i testuar gjate i androstenolit dhe androstenonit e bene kete seri parfumesh unike. 30 ml.

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Parfum Cobeco PheroFem Eau de Toilette me arome sensuale inspiruar nga efekti natyral i feromoneve. Per te qene te dy te  parezistueshem. Keto parfume permbajne kombinimin e disa ingredienteve unik te cilet kane te njejtin efekt si feromonet. Aroma sensuale stimulon deshiren dhe thekson terheqjen seksuale.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Parfum Cobeco PheroFem Eau de Toilette me arome sensuale inspiruar nga efekti natyral i feromoneve. Per te qene e parezistueshme. Ky parfum permban kombinimin e disa ingredienteve unik te cilet kane te njejtin efekt si feromonet. Aroma sensuale stimulon deshiren femerore dhe thekson terheqjen seksuale.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Parfum Cobeco PheroFem Eau de Toilette me arome sensuale inspiruar nga efekti natyral i feromoneve. Per te qene e parezistueshme. Ky parfum permban kombinimin e disa ingredienteve unik te cilet kane te njejtin efekt si feromonet. Aroma sensuale stimulon deshiren e meshkujve dhe thekson terheqjen seksuale.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Te embla si karamele. Tanga qe mund ti hani - aksesore eksitues per ore eksituese… Pink me zemer te kuqe ne mes. Nje mase.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Nese ju pelqen te visheni me stil, stil te embel. Recipeta te bera prej karamelesh. Pink me zemer te kuqe. 280gr

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Te embla si karamele. Tanga qe mund ti hani - aksesore eksitues per ore eksituese… Tanga prej perla karamele shumengjyreshe. Nje mase.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Keto gota qeli Ai&Ajo me dekor puthje dhe mustaqe jane nje dhurate perfekte martese. 430ml.

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Buqete  me lule shumengjyreshe

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Buqete me trendafila dhe  lule shumengjyreshe

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Buqete me trendafila dhe  lule shumengjyreshe

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kompozim me trendafila te kuq ne forme zemre

10 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Buqete  me lule shumengjyreshe

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 111 produkte

Sipër