Kasetofon me USB/SD Element

AME0009

Produkt i Ri

Kasetofon me USB/SD Element

Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD

Me ekran te madh LCD.

Me telelomande

Pranon formatet MP3 / WMA .

Ne gjendje

3 990,00 Lekë

Kasetofon me USB/SD Element

Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD

Me ekran te madh LCD.

Me telelomande

Pranon formatet MP3 / WMA .

Funksionon gjithashtu edhe si radio.

Fuqia: 50 W X 4

Rezistenca: 4-8 OHM

Permasat:19x13x6cm.

Garancia: 1 muaj

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Kasetofon me USB/SD Element

Kasetofon me USB/SD Element

Kasetofon me USB/SD Element

Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD

Me ekran te madh LCD.

Me telelomande

Pranon formatet MP3 / WMA .

Produkte të ngjashme

Kasetofon per makinen S-GT460U DVD/VCD/CD/MP4/ MP3/SD Garancia: 3 muaj

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-4215EGarancia: 3 muaj

4 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-G1050UKasetofon per makinen DVD/MP4/DIVX/VCD/CD/MP3 . Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi.Telekomande per komandim ne largesi.

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-6262EKasetofon me radio/USB/SD/MP3 per makinen .Telekomande per komandim ne largesi.

4 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-GT565U Kasetofon me Radio/USB/MP3 /CD/DVD/MPEG4/SD/AUX per makinen . Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi. Telekomande per komandim ne largesi.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen DEH-1550UBGKasetofon per makinen DVD/MP4/DIVX/VCD/CD/MP3 . Telekomande per komandim ne largesi. Garancia: 3 muaj

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1406Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1402Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1408Nje kasetofon me bluetooth, USBÃÃà dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Suporton USB, Karte SD, fishe AUX.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.5 ''Kasetofon me GPS me Ekran 6.5 inch  me ekran me touch Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW Dalje per Mini kartë SD

28 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''Kasetofon me GPS me Ekran 6.8 inch  me ekran me touch Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW/SD/USB/Aux/Bluetooth

28 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon me USB/SD SE-M3-P17Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Pranon formatet MP3 / WMA .

4 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX S6082 Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Fuqia: 50 W X 4

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-GT490US me DVD/CD/VCD/MPEG4/USB/SD/AUX Kasetofon qe Suporton: USB, CD,DVD, karte SD, Fishe AUX Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi. Me radio FM18/AM12

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon xplod me Bluetooth USB/TF/AUX Kasetofon me bluetooth, USB dhe me pult komandimi me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.Suporton USB, Karte TF, fishe AUX.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX 520Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Suporton USB, Karte SD, fishe AUX. Pranon formatet MP3 / WMA . Funksionon gjithashtu edhe si radio.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon me Bluetooth/USB/SD/AUX/CD Nje kasetofon multifunksional qe suportin me bluetooth si dhe USB/SD/AUX/CD Me pult komandimi me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Pranon formatet MP3 / WMA , file playback nga USB/SD/MMC Card Funksionon gjithashtu edhe si radio /am/fm me 30 kanale

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX 1280EKasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Lexon formatin MP3. Funksionon gjithashtu edhe si radio.

2 290,00 Lekë 3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX 1047Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SDMe ekran te madh LCD.Me telelomandeLexon formatin MP3.Funksionon gjithashtu edhe si radio.Fuqia: 50 W X 4Permasat:19x13x6cm.Permasat e kutise: 22cm x 19cm x 9cmGarancia: 1 muaj

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1403Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.Suporton USB, Karte SD, fishe AUX.Pranon formatet MP3 / WMA .

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX DEH-3016 Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Lexon formatin MP3. Funksionon gjithashtu edhe si radio. Fuqia: 50 W X 4 Permasat:19x13x6cm. Permasat e kutise: 22cm x 19cm x 9cm Garancia: 1 muaj

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër