Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''

AMB0019

Produkt i Ri

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''

Kasetofon me GPS me Ekran 6.8 inch  me ekran me touch

Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW/SD/USB/Aux/Bluetooth

Ne gjendje

28 990,00 Lekë

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''

Kasetofon me GPS me Ekran 6.8 inch  me ekran me touch

Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW

Dalje per Mini kartë SD

1 porte USB

Suport per Aux

Me Bluetooth

Fuqia: 52 watts (x) 4

Ekran 800x480 (LCD plotë dixhital) me definicion te larte.

Ekrani TFT suporton ngjyra me rezolucion te larte 1440x234.

Mund te perdoret dhe ne version radio me 18 kanale FM dhe 12 AM.

Paketa përfshin: kasetofonin, fishat lidhese, antena e GPS, pultin e komandimit

Bashke me kasetofonin edhe nje karte memorie me hartat GPS FALAS

Dimensionet: 17,7(gjeresi) x 16 (thellesi) x 10 cm (lartesi)

Garancia: 6 muaj

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''

Kasetofon me GPS me Ekran 6.8 inch  me ekran me touch

Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW/SD/USB/Aux/Bluetooth

Produkte të ngjashme

Kasetofon per makinen S-GT460U DVD/VCD/CD/MP4/ MP3/SD Garancia: 3 muaj

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-4215EGarancia: 3 muaj

4 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-G1050UKasetofon per makinen DVD/MP4/DIVX/VCD/CD/MP3 . Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi.Telekomande per komandim ne largesi.

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-6262EKasetofon me radio/USB/SD/MP3 per makinen .Telekomande per komandim ne largesi.

4 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-GT565U Kasetofon me Radio/USB/MP3 /CD/DVD/MPEG4/SD/AUX per makinen . Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi. Telekomande per komandim ne largesi.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen DEH-1550UBGKasetofon per makinen DVD/MP4/DIVX/VCD/CD/MP3 . Telekomande per komandim ne largesi. Garancia: 3 muaj

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1406Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1402Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1408Nje kasetofon me bluetooth, USBÃÃà dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Suporton USB, Karte SD, fishe AUX.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.5 ''Kasetofon me GPS me Ekran 6.5 inch  me ekran me touch Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW Dalje per Mini kartë SD

28 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon me USB/SD SE-M3-P17Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Pranon formatet MP3 / WMA .

4 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon me USB/SD ElementKasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Pranon formatet MP3 / WMA .

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX S6082 Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Fuqia: 50 W X 4

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon per makinen CDX-GT490US me DVD/CD/VCD/MPEG4/USB/SD/AUX Kasetofon qe Suporton: USB, CD,DVD, karte SD, Fishe AUX Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi. Me radio FM18/AM12

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon xplod me Bluetooth USB/TF/AUX Kasetofon me bluetooth, USB dhe me pult komandimi me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.Suporton USB, Karte TF, fishe AUX.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX 520Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Suporton USB, Karte SD, fishe AUX. Pranon formatet MP3 / WMA . Funksionon gjithashtu edhe si radio.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon me Bluetooth/USB/SD/AUX/CD Nje kasetofon multifunksional qe suportin me bluetooth si dhe USB/SD/AUX/CD Me pult komandimi me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Pranon formatet MP3 / WMA , file playback nga USB/SD/MMC Card Funksionon gjithashtu edhe si radio /am/fm me 30 kanale

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX 1280EKasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Lexon formatin MP3. Funksionon gjithashtu edhe si radio.

2 290,00 Lekë 3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX 1047Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SDMe ekran te madh LCD.Me telelomandeLexon formatin MP3.Funksionon gjithashtu edhe si radio.Fuqia: 50 W X 4Permasat:19x13x6cm.Permasat e kutise: 22cm x 19cm x 9cmGarancia: 1 muaj

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1403Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.Suporton USB, Karte SD, fishe AUX.Pranon formatet MP3 / WMA .

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Kasetofon USB/SD/AUX DEH-3016 Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Lexon formatin MP3. Funksionon gjithashtu edhe si radio. Fuqia: 50 W X 4 Permasat:19x13x6cm. Permasat e kutise: 22cm x 19cm x 9cm Garancia: 1 muaj

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër