Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD 590

TKF0007

Produkt i Ri

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD 590

Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj.

Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine.

E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

Ne gjendje

2 390,00 Lekë

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD 590

Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj.

Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine.

E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD 590

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD 590

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD 590

Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj.

Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine.

E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

Produkte të ngjashme

MP3 per makinen me Bluetooth dhe karikues telefoni multifunksional Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Telekomande e cila ju vjen ne ndihme per te hapur ose mbyllur telefonata, nderrim i muzikes ose i kaneleve te frekuencave radiofonike EQ (equalizer i cili sherben per...

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 dhe Karikues multifunksional per telefona dhe tableta. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen. Telekomande e cila ju vjen ne ndihme per te hapur ose mbyllur telefonata, nderrim i muzikes ose i kaneleve te frekuencave radiofonike EQ (equalizer i cili sherben per balancimin e audios)

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Telekomande, 1 porte USB e cila sherben per te karikuar celularin ose per te degjuar muzike dhe 1 porte per lidhje me sistemin Audio te kufjeve te telefonit

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3  Karikues multifunksional per telefonin. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen. Telekomande dhe 1 porte USB e cila sherben per te karikuar celularin ose per te degjuar muzike

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 dhe Karikues per telefonin. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen. Telekomande, EQ (equalizer i cili sherben per balancimin e audios) 2 porta USB te cilat sherbejne njera per te karikuar celularin dhe tjetra per te degjuar muzike

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin G7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mp3 me bluetooth per makinen USB/SD/AUX KB-502B Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  me cilesi te larte zeri, muzike me cilesi transmetimi ne radio FM. MP3 ka ekran LCD dhe suporton karta memorje SD nga 1-8GB. Suporton formatet SD/MMC/TF. 1 porte USB E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD KCB-618Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj, i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj. Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB BT-S650 Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine. E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave. Me rrotullim 45 grade

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mp3 me bluetooth per makinen KB-501Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj. Mund te degjoni muzike me USB, te karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine. E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 per makinen me bluetooth X5 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio 1 porte USB Karte Micro SD (jo te perfshire ne paketim) Nderlidhje nepermjet fishes AUX

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 per makinen me bluetooth X7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. 1 porte USB (ku ju mund te karikoni telefonin ose te degjoni muzike) Suporton Karte Micro SD Suporton Formatet MP3 dhe WMA Nderlidhje nepermjet fishes AUX

1 790,00 Lekë 2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 per makinen me bluetooth ST-06 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio 2 porta USB (ku ju mund te karikoni telefonin ose te degjoni muzike)

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin S7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. - Cilesi e larte audio, me suport USB dhe karte memorie, me suport fishe AUX

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MP3 per makinen me bluetooth C8 Mp3 me bluetooth per  makinen tuaj, e cila jua ben shume komode udhetimin tuaj, ju mund te beni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio

1 490,00 Lekë 2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër