Produkte të reja

Për faqe
0 Përshtypje(t)

Set Bori makine Bsoecih 4S forme kermilli E pershtatshme per modele te ndryshme makinash Garancia: 3 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bori makine Hella 203-211 forme kermilli E pershtatshme vecanerisht per makinat Mecedez Benz Garancia: 3 muaj

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DRL-6HPDrita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Wolswagen

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Audi

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Mercedes Benz

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Apple

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Wolswagen

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Audi

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi BMW

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor Parkimi EMTC me koka origjinaleSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makines Sinjalizim akustik (beep beep)

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin per makinen Fox me 5 butonaNgjyra: gri me te zeze Paketimi permban : 1 sistemin centralin, 1 pakete kabuj  per lidhjen e sistemit dhe 2 celesa kontrolli

3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 12 nga 392 produkte

Sipër