Mbulese mbrojtese per makinen LS

AMA0065

Produkt i Ri

Mbulese mbrojtese per makinen LS

Mbulese mbrojtese per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer.

Material rezistent dhe shume cilesor

Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave

Ngjyra: gri

Ne gjendje

6 490,00 Lekë

Mbulese mbrojtese per makinen LS

Mbulese mbrojtese per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer.

Material rezistent dhe shume cilesor

Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave

Ngjyra: gri

Lehtesisht e palosshme dhe nuk ze shume hapsire per tu mbajtur ne bagazhin e makines.

Mbulon dhe pershtatet per makina nga me te ndryshmet, pasi vjen ne disa dimensione.

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Mbulese mbrojtese per makinen LS

Mbulese mbrojtese per makinen LS

Mbulese mbrojtese per makinen LS

Mbulese mbrojtese per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer.

Material rezistent dhe shume cilesor

Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave

Ngjyra: gri

Produkte të ngjashme

Mbulese mbrojtese per makinen me permasa te ndryshmeMbulese mbrojtrse per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer. Material rezistent dhe shume cilesor Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave Ngjyra: gri

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbulese mbrojtese per makinen GMCMbulese mbrojtese per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer. Material rezistent dhe shume cilesor Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave Ngjyra: gri

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set kompresor me ajer per gomat CY102-9 Set kompresor me ajer per te fryre gomat e makines tuaj me lehtesi kudo qe ndodheni. Me fishe 12V Kohezgjatja per fryrjen e gomave: deri ne 40 min

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set kompresor me ajer per gomat 628 4x4 Set kompresor me ajer per te fryre gomat e makines tuaj me lehtesi kudo qe ndodheni. Me fishe 12V Kohezgjatja per fryrjen e gomave: deri ne 40 min

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër