Aksesore të brendshëm 

Ka 35 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Freskuese ventilator per makinen 8 inchFreskuese per automjetet me material cilesor me helike plastike dhe me veshje metalike nga siper.

2 490,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Frigorifer portativ per makinen 6 lt Nje frigorifer portativ shume prakik per udhetimet tuaja i cili  mundeson ftohje dhe ngrohje te pijeve apo ushqimeve. Per ftohje:  ftoh nen temperaturen 15℃ pa akull, temperatura minimale mund te shkoje dei ne 5℃ Per ngrohje: ngroh ushqimet deri ne temperaturen 65℃

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Frigorifer portativ per makinen 7.5 lt Nje frigorifer portativ shume prakik per udhetimet tuaja i cili  mundeson ftohje dhe ngrohje te pijeve apo ushqimeve. Per ftohje:  ftoh nen temperaturen 15℃ pa akull, temperatura minimale mund te shkoje dei ne 5℃ Per ngrohje: ngroh ushqimet deri ne temperaturen 65℃

5 490,00 Lekë 6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Karikues per makine me 4 koka AL-3611

790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fishe cigare per makinen me 2 porta dalese USB

590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fishe cigare per makinen me 3 dalje 12v/24 v dhe 1 porte USB

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine Camcorder Full HD 1080p Kamera per makinen per rregjistrim ne cdo moment gjate udhetimit. Funksion stand by per te bere te mundur regjistrim dhe ne momentin kur makina juaj nuk eshte ne levizje. Dikton levizjet dhe eshte e ndjeshme ndaj tronditjeve. Ne rast tronditje te makines kamera do te filloje menjehere filmimin edhe nese ju nuk do...

3 290,00 Lekë 4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese aksesoresh per makine Mbajtese aksesoresh, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj Ajo ngjitet te kroskoti fale 4 ngjiteseve anesore ne pjesen e poshtme.

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese aksesoresh kunder-rreshqitjes per makine me logo te ndryshme Mbajtese aksesoresh me material silikoni kundra rreshqitjes, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korent per makinen 150 WFshesë me korent, e përshtatshme për tu pastuar në makinen tuaj. Lidhet lehtësisht me ushques 12V nga sistemi elektrik i makines.

1 990,00 Lekë 2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makinen DVR Full HD 2.5 Inch Kamera per makinen per rregjistrim ne cdo moment gjate udhetimit. Funksion stand by per te bere te mundur regjistrim dhe ne momentin kur makina juaj nuk eshte ne levizje. Dikton levizjet dhe eshte e ndjeshme ndaj tronditjeve. Filimim i qarte per diten dhe naten

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makinen Vechile blackbox DVRKamera per makinen per rregjistrim ne cdo moment gjate udhetimit. Funksion stand by per te bere te mundur regjistrim dhe ne momentin kur makina juaj nuk eshte ne levizje. Dikton levizjet dhe eshte e ndjeshme ndaj tronditjeve.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera makine per parkim me pasqyre CF 1681Permasat: 4,3 inchLloji i cameras: TFT LCD

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera parkimi per makinenKamera parkimi universale per te gjitha makinat Garancia: 3 muaj

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR C107Modeli: C107Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

13 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR C104Modeli: C104Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

7 490,00 Lekë 8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR C101Modeli: C101Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

10 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR Z11Modeli: Z11Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR Z16Modeli: Z16Cilesi e larte regjistrimi

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bori makine Bsoecih 4S forme kermilli E pershtatshme per modele te ndryshme makinash Garancia: 3 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bori makine Hella 203-211 forme kermilli E pershtatshme vecanerisht per makinat Mecedez Benz Garancia: 3 muaj

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Wolswagen

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Audi

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Mercedes Benz

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Apple

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Wolswagen

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Audi

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 35 produkte

Sipër