Akesorë telefonash 

Ka 12 produkte.
0 Përshtypje(t)

Karikues per makine me 4 koka AL-3611

790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese aksesoresh per makine Mbajtese aksesoresh, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj Ajo ngjitet te kroskoti fale 4 ngjiteseve anesore ne pjesen e poshtme.

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese aksesoresh kunder-rreshqitjes per makine me logo te ndryshme Mbajtese aksesoresh me material silikoni kundra rreshqitjes, e cila vendoset ne kroskotin e makines tuaj dhe sherben per vendosjen e celularit,syzeve,celsave,monedhave etj

1 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Wolswagen

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Audi

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre floriri Mercedes Benz

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Apple

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Wolswagen

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi Audi

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese celulari me magnet ngjyre argjendi BMW

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese universale per telefona smartphone per makine.E pajisur me tape vakumi.Rrotullim 360 grade.

1 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese universale per telefona smartphone per makine.E pajisur me tape vakumi.Rrotullim 360 grade.

1 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 12 nga 12 produkte

Sipër