Kamera për makinën 

Ka 12 produkte.
0 Përshtypje(t)

Kamera per makinen me pasqyre Full HD Nje kamera per makinen me pasqyre, me cielsi te alrte rregjistrimi Full HD, per te rregjistruar rrugen gjate udhetimeve tuaja. Kend i gjere shikueshmerie deri ne 160 grade Suporton karte memorie deri ne 32 GB.

2 990,00 Lekë 3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makinen Advanced Portable FHD 1080pKamera per makinen per rregjistrim ne cdo moment gjate udhetimit. Ekrani eshte LCD 2.4LTPS 4:3Me shikim nate Lente me kend te gjere 120-shkalle

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera makine e dyfishte me pasqyre Full HD 1080Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate udhetimit.Me Kamera te dyfishte: nje regjistron perpara ndersa kamera tjeter vendoset ne pjesen e pasme te makines dhe regjistron prapa, ose mund te perdortet si kamera parikimi.Opsion per te shfaqur te dyja kamerat njekohesisht ne...

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine Camcorder Full HD 1080p Kamera per makinen per rregjistrim ne cdo moment gjate udhetimit. Funksion stand by per te bere te mundur regjistrim dhe ne momentin kur makina juaj nuk eshte ne levizje. Dikton levizjet dhe eshte e ndjeshme ndaj tronditjeve. Ne rast tronditje te makines kamera do te filloje menjehere filmimin edhe nese ju nuk do...

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makinen DVR Full HD 2.5 Inch Kamera per makinen per rregjistrim ne cdo moment gjate udhetimit. Funksion stand by per te bere te mundur regjistrim dhe ne momentin kur makina juaj nuk eshte ne levizje. Dikton levizjet dhe eshte e ndjeshme ndaj tronditjeve. Filimim i qarte per diten dhe naten

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makinen Vechile blackbox DVRKamera per makinen per rregjistrim ne cdo moment gjate udhetimit. Funksion stand by per te bere te mundur regjistrim dhe ne momentin kur makina juaj nuk eshte ne levizje. Dikton levizjet dhe eshte e ndjeshme ndaj tronditjeve.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera parkimi per makinenKamera parkimi universale per te gjitha makinat Garancia: 3 muaj

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR C107Modeli: C107Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

13 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR C104Modeli: C104Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR C101Modeli: C101Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

10 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR Z11Modeli: Z11Cilesi e larte regjistrimi Garancia: 3 muaj

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera per makine DVR Z16Modeli: Z16Cilesi e larte regjistrimi

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 12 nga 12 produkte

Sipër