Aksesore të jashtëm 

Ka 13 produkte.
0 Përshtypje(t)

Set kompresor me ajer per gomat 628 4x4 Set kompresor me ajer per te fryre gomat e makines tuaj me lehtesi kudo qe ndodheni. Me fishe 12V Kohezgjatja per fryrjen e gomave: deri ne 40 min

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set kompresor me ajer per gomat CY102-9 Set kompresor me ajer per te fryre gomat e makines tuaj me lehtesi kudo qe ndodheni. Me fishe 12V Kohezgjatja per fryrjen e gomave: deri ne 40 min

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Drita dere LED universale me Logo Drita Led per ti vendosur te dyert e makines, me logon e deshiruar. Duron  temperatura te ndryshme: nga -45 deri ne  60 grade Celsius

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Logo LED universale per dyert e makinesDrita LED universale qe vendosen tek dera per te projekuar ne toke logo te ndryshme, si: Mercedes Benz, Wolswagen, Audi, BMW, Porsche etj. Voltazhi: 12V

1 490,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Llampa atmosfere Led  per makinen me pult komandimi Llampa te cilat vendoset ne interierin e makines poshte sediljeve per ti dhene makines tuaj nje atmosferes shume interesante. Me llapa Led Neon te cila ndryshohen me pult komandimi per nuanca te ndryshme

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbulese mbrojtese per makinen GMCMbulese mbrojtese per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer. Material rezistent dhe shume cilesor Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave Ngjyra: gri

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbulese mbrojtese per makinen LSMbulese mbrojtese per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer. Material rezistent dhe shume cilesor Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave Ngjyra: gri

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbulese mbrojtese per makinen me permasa te ndryshmeMbulese mbrojtrse per makinen tuaj qe e mbron ate nga kushtet atmosferike si ne vere ashtu edhe ne dimer. Material rezistent dhe shume cilesor Rezistente ndaj diellit, kundra ujit, kundra ngricave Ngjyra: gri

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Drite 4 LED Rrumbullake 10-60v spot

2 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DRL-57Drita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DNL-2412Drita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DRL-515Drita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DRL-6HPDrita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

3 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 13 nga 13 produkte

Sipër