Llampa 

Ka 7 produkte.
0 Përshtypje(t)

Drita dere LED universale me Logo Drita Led per ti vendosur te dyert e makines, me logon e deshiruar. Duron  temperatura te ndryshme: nga -45 deri ne  60 grade Celsius

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Logo LED universale per dyert e makinesDrita LED universale qe vendosen tek dera per te projekuar ne toke logo te ndryshme, si: Mercedes Benz, Wolswagen, Audi, BMW, Porsche etj. Voltazhi: 12V

1 490,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Drite 4 LED Rrumbullake 10-60v spot

2 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DRL-57Drita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DNL-2412Drita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DRL-515Drita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 drita LED parakolpi per makinen DRL-6HPDrita LED me konsum te ulet dhe te pershtatshme edhe per diten Te pershtatshme per modele te ndryshme makinash.

3 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 7 nga 7 produkte

Sipër