Çentralina 

Ka 9 produkte.
0 Përshtypje(t)

Centralin hapje-mbyllje per makinen Carrera Sistem hapje mbyllje nga distanca per makinen . Produkti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes

1 990,00 Lekë 3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin  Battlesnake CF904-NK329 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin  Battlesnake CF904-13027 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin  Battlesnake CF904-N28 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin  Battlesnake CF904-13027 me celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin  Battlesnake CF904-098 me celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin Battlesnake CF904-069 pa celesProdukti eshte universal dhe mund te perdoret ne cdo model makine.Hapje / mbyllje me pult nga distanca.Ndezje e sinjaleve ne momentin e hapjes ose mbylljes.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin per makinen Fox me 5 butonaNgjyra: gri me te zeze Paketimi permban : 1 sistemin centralin, 1 pakete kabuj  per lidhjen e sistemit dhe 2 celesa kontrolli

3 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Centralin per makinen Platinum me 4 butona Ngjyra e zeze Paketimi permban : 1 sistemin centralin, 1 pakete kabuj  per lidhjen e sistemit dhe 2 celesa kontrolli

3 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 9 nga 9 produkte

Sipër