Sensorë parkimi 

Ka 10 produkte.
0 Përshtypje(t)

Sensor Parkimi akustik dhe vizual me 4 koka Sensore parkimi cilesore me 4 koka per nje parkim sa me te sigurt. Sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED) Per makinat me voltazh 12V Distanca: 30 cm – 200 cm Alarm akustik pas 70 cm distance Temperaturat e pershtatshme: -40 deri ne + 80 grade Celsius Temperaturat per ekranin: 0 deri ne 60...

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 me koka te sheshtaSensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm.I pershtatshem per kohe me shi dhe per cdo lloj moti

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 BlackSensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm.I pershtatshem per kohe me shi dhe per cdo lloj moti

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sistem alarmi dhe sensore parkimi 2 ne 1 Steelmate SP200 Sensore parkimi dhe sistem alarmi e perfshire ne nje paketim. Garancia: 12 muaj

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor parkimi me 8 koka Steelmate PTS800 M5M5 Pakete e plote  me 8 koka sensoresh per parkimin e makines (4 perpara dhe 4 prapa)Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

13 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor Parkimi EMTC Victor Black me koka te sheshtaSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makines Sinjalizim akustik (beep beep) dhe visual (me ekran)

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor Parkimi EMTC Smart Silver me koka te sheshta pa ekranSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makines Sinjalizim akustik (beep beep)

5 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M19 BlackSensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED) Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm. Aktivizohet ne momentin e levizjes indietro te automjetit.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor parkimi Steelmate PTS400 M5Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor Parkimi akustik dhe vizualSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makinesSinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 10 nga 10 produkte

Sipër