Sisteme alarmi 

Ka 5 produkte.
0 Përshtypje(t)

Sistem alarmi dhe sensore parkimi 2 ne 1 Steelmate SP200 Sensore parkimi dhe sistem alarmi e perfshire ne nje paketim. Garancia: 12 muaj

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sistem Alarmi Steelmate  838C NEWTeknologji e larte e markes Steelmate, lider per prodhimin e  sistemeve te sigurise se makines.

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sistem Alarmi Steelmate  828P EBAT Teknologji e larte e markes Steelmate, lider per prodhimin e  sistemeve te sigurise se makines. Kodifikim i personalizuar per rastet e emergjences

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sistem Alarmi Steelmate  838GTeknologji e larte e markes Steelmate, lider per prodhimin e  sistemeve te sigurise se makines.Sinjalizim me ane te drites pulsuese dhe vribrimit ne raste ngacmimi te makines.

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sistem Alarmi Steelmate  838X Teknologji e larte e markes Steelmate, lider per prodhimin e  sistemeve te sigurise se makines.Sinjalizim me ane te drites pulsuese dhe vribrimit ne raste ngacmimi te makines.

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 5 nga 5 produkte

Sipër