Sisteme audio dhe video 

Ka 53 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth C8 Mp3 me bluetooth per  makinen tuaj, e cila jua ben shume komode udhetimin tuaj, ju mund te beni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio

1 290,00 Lekë 2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon USB/SD/AUX DEH-3016 Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Lexon formatin MP3. Funksionon gjithashtu edhe si radio. Fuqia: 50 W X 4 Permasat:19x13x6cm. Permasat e kutise: 22cm x 19cm x 9cm Garancia: 1 muaj

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kamera e dyfishte per makinen Vehicle BlackBox DVR 1080 Kamera per makinen e cila ju vjen ne ndihme qe te filmoni cdo moment gjate udhetimit. Me Kamera te dyfishte: nje regjistron perpara dhe vendoset me vakum te xhami i makines ndersa kamera tjeter e cila mund te vendoset ne pjesen e brendshme te kabines ose mund te perdortet si kamera parikimi. Kend...

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX KV1403Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.Suporton USB, Karte SD, fishe AUX.Pranon formatet MP3 / WMA .

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon USB/SD/AUX 1047Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SDMe ekran te madh LCD.Me telelomandeLexon formatin MP3.Funksionon gjithashtu edhe si radio.Fuqia: 50 W X 4Permasat:19x13x6cm.Permasat e kutise: 22cm x 19cm x 9cmGarancia: 1 muaj

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin S7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. - Cilesi e larte audio, me suport USB dhe karte memorie, me suport fishe AUX

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen 10 cm  TS-A1095SSet me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 10 cm Fuqia maksimale: 200W Fuqia nominale: 20W Ndjeshmeria: 91 dB

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen 16 cm  TS-A1695S Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte. Diametri: 16 cm Fuqia maksimale: 350W Fuqia nominale: 60W Ndjeshmeria: 91 dB

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon USB/SD/AUX 1280EKasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Lexon formatin MP3. Funksionon gjithashtu edhe si radio.

2 290,00 Lekë 3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth ST-06 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio 2 porta USB (ku ju mund te karikoni telefonin ose te degjoni muzike)

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth X7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. 1 porte USB (ku ju mund te karikoni telefonin ose te degjoni muzike) Suporton Karte Micro SD Suporton Formatet MP3 dhe WMA Nderlidhje nepermjet fishes AUX

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon me Bluetooth/USB/SD/AUX/CD Nje kasetofon multifunksional qe suportin me bluetooth si dhe USB/SD/AUX/CD Me pult komandimi me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Pranon formatet MP3 / WMA , file playback nga USB/SD/MMC Card Funksionon gjithashtu edhe si radio /am/fm me 30 kanale

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth X5 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio 1 porte USB Karte Micro SD (jo te perfshire ne paketim) Nderlidhje nepermjet fishes AUX

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon Bluetooth USB/SD/AUX 520Nje kasetofon me bluetooth, USB  dhe me telekomande me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin. Suporton USB, Karte SD, fishe AUX. Pranon formatet MP3 / WMA . Funksionon gjithashtu edhe si radio.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon xplod me Bluetooth USB/TF/AUX Kasetofon me bluetooth, USB dhe me pult komandimi me te cilen mund te ndroni stacionet apo dhe te kontrolloni volumin.Suporton USB, Karte TF, fishe AUX.

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon per makinen CDX-GT490US me DVD/CD/VCD/MPEG4/USB/SD/AUX Kasetofon qe Suporton: USB, CD,DVD, karte SD, Fishe AUX Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi. Me radio FM18/AM12

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen KB-501Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj. Mund te degjoni muzike me USB, te karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine. E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon USB/SD/AUX S6082 Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Fuqia: 50 W X 4

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB BT-S650 Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine. E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave. Me rrotullim 45 grade

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon me USB/SD ElementKasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Me telelomande Pranon formatet MP3 / WMA .

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon me USB/SD SE-M3-P17Kasetofon prer makinen me USB dhe Karte SD Me ekran te madh LCD. Pranon formatet MP3 / WMA .

4 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD KCB-618Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj, i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj. Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.8 ''Kasetofon me GPS me Ekran 6.8 inch  me ekran me touch Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW/SD/USB/Aux/Bluetooth

28 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon universal me GPS Navigator Xpung 6.5 ''Kasetofon me GPS me Ekran 6.5 inch  me ekran me touch Suporton DVD/DIVX /VCD /WMA/MP3/CD/R/RW Dalje per Mini kartë SD

28 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Subwoofer per ambjentin dhe makinen 10 inch 300 W me Radio/USB/TF Card/TelekomandeFuqia: 300 W I vetamplifikuar Mund ta perdorni kudo Ne paketim perfshihen edhe fishat lidhese

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Subwoofer per makinen 10 inch 300 watt

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bokse te vogla sistra per makinen TS-T120, 10 wat

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 53 produkte

Sipër