MP3 për makinën 

Ka 16 produkte.
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth C8 Mp3 me bluetooth per  makinen tuaj, e cila jua ben shume komode udhetimin tuaj, ju mund te beni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio

1 290,00 Lekë 2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin S7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. - Cilesi e larte audio, me suport USB dhe karte memorie, me suport fishe AUX

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth ST-06 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio 2 porta USB (ku ju mund te karikoni telefonin ose te degjoni muzike)

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth X7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. 1 porte USB (ku ju mund te karikoni telefonin ose te degjoni muzike) Suporton Karte Micro SD Suporton Formatet MP3 dhe WMA Nderlidhje nepermjet fishes AUX

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me bluetooth X5 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio 1 porte USB Karte Micro SD (jo te perfshire ne paketim) Nderlidhje nepermjet fishes AUX

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen KB-501Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj. Mund te degjoni muzike me USB, te karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine. E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB BT-S650 Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine. E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave. Me rrotullim 45 grade

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD KCB-618Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj, i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj. Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen USB/SD/AUX KB-502B Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  me cilesi te larte zeri, muzike me cilesi transmetimi ne radio FM. MP3 ka ekran LCD dhe suporton karta memorje SD nga 1-8GB. Suporton formatet SD/MMC/TF. 1 porte USB E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mp3 me bluetooth per makinen dual USB/SD 590 Nje MP3 me bluetooth per makinen tuaj,  i cili funksionon edhe si Mp3, edhe si karikues per telefonin tuaj. Me 2 Porta USB, me degjoni muzike me USB karikoni telefonin por edhe flisni me kufjen bluetooth kur jeni ne makine. E pajisur me telekomande qe kontrollon volumin dhe i pergjigjet telefonatave.

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin G7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 dhe Karikues per telefonin. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen. Telekomande, EQ (equalizer i cili sherben per balancimin e audios) 2 porta USB te cilat sherbejne njera per te karikuar celularin dhe tjetra per te degjuar muzike

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3  Karikues multifunksional per telefonin. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen. Telekomande dhe 1 porte USB e cila sherben per te karikuar celularin ose per te degjuar muzike

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Telekomande, 1 porte USB e cila sherben per te karikuar celularin ose per te degjuar muzike dhe 1 porte per lidhje me sistemin Audio te kufjeve te telefonit

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 dhe Karikues multifunksional per telefona dhe tableta. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen. Telekomande e cila ju vjen ne ndihme per te hapur ose mbyllur telefonata, nderrim i muzikes ose i kaneleve te frekuencave radiofonike EQ (equalizer i cili sherben per balancimin e audios)

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 per makinen me Bluetooth dhe karikues telefoni multifunksional Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Telekomande e cila ju vjen ne ndihme per te hapur ose mbyllur telefonata, nderrim i muzikes ose i kaneleve te frekuencave radiofonike EQ (equalizer i cili sherben per...

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 16 nga 16 produkte

Sipër