Ulje çmimi

Për faqe
0 Përshtypje(t)

Kasetofon per makinen DEH-1550BGKasetofon per makinen DVD/MP4/DIVX/VCD/CD/MP3 . Telekomande per komandim ne largesi. Garancia: 3 muaj

7 490,00 Lekë 8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon per makinen CDX-GT565UKasetofon me Radio, USB/MP3 /CD-R/RW per makinen . Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi.Telekomande per komandim ne largesi.

6 990,00 Lekë 8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon per makinen CDX-1050UKasetofon per makinen DVD/MP4/DIVX/VCD/CD/MP3 . Mbrojtje elektronike ndaj lekundjeve dhe telekomande per komandim ne largesi.Telekomande per komandim ne largesi.

7 490,00 Lekë 8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin G7 Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Cilesi e larte audio

2 490,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor parkimi Steelmate PTS400 M5Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

6 490,00 Lekë 7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set Bokse per makinen TS-1372Set me bokse me tingull te paster dhe te qarte.

2 490,00 Lekë 2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sistem Alarmi Steelmate  828P EBATTeknologji e larte e markes Steelmate, lider per prodhimin e  sistemeve te sigurise se makines.Kodifikim i personalizuar per rastet e emergjences

4 490,00 Lekë 4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sistem Alarmi Steelmate  838GTeknologji e larte e markes Steelmate, lider per prodhimin e  sistemeve te sigurise se makines.Sinjalizim me ane te drites pulsuese dhe vribrimit ne raste ngacmimi te makines.

5 490,00 Lekë 5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Sensor Parkimi akustik dhe vizualSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makinesSinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

3 990,00 Lekë 4 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kasetofon per makinen S-GT460U Kasetofon me Radio/CD/USB/SD/AUX per makinen.Garancia: 3 muaj

6 990,00 Lekë 7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 Bluetooth dhe Karikues per telefonin. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen, pa patur nevoje per fisha nderlidhese. Telekomande, 1 porte USB e cila sherben per te karikuar celularin ose per te degjuar muzike dhe 1 porte per lidhje me sistemin Audio te kufjeve te telefonit

2 400,00 Lekë 2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MP3 dhe Karikues multifunksional per telefona dhe tableta. Ju mund te kryeni telefonata dhe te degjoni  muzike teksa jeni duke ngare makinen. Telekomande e cila ju vjen ne ndihme per te hapur ose mbyllur telefonata, nderrim i muzikes ose i kaneleve te frekuencave radiofonike EQ (equalizer i cili sherben per balancimin e audios)

2 290,00 Lekë 2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 12 nga 46 produkte

Sipër