Kërkoni  "batanije" 3 rezultate u gjetën.

0 Përshtypje(t)

Batanije korenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie. ngjyra te ndryshme: E bardhe, bezhe, lejla e hapur, bojeqielli, kafe, lejla e erret, jeshile e hapur

1 590,00 Lekë 2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Batanije korenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie dhe me 2 sisteme komandimi te vecanta per dy persona. E pajisur me zinxhir ne mes, batanija mund te perdoret si dopio ose si dy batanije teke te vecanta.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Batanije korenti prej pambuku per ditet e ftohta te dimrit, me konsum shume te ulet energjie. ngjyra te ndryshme: E bardhe, bezhe, lejla e hapur, bojeqielli, kafe, lejla e erret, jeshile e hapur

1 490,00 Lekë 2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 produkte

Sipër