Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 Black

AMB0010

Produkt i Ri

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 Black

Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm.

I pershtatshem per kohe me shi dhe per cdo lloj moti

Ne gjendje

7 490,00 Lekë

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 Black

Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm.

I pershtatshem per kohe me shi dhe per cdo lloj moti

Zbulim i shpejte i pengesave.

Sistem sinjalizimi ne rast demtimi te kokave te sensoreve

E dizejnuar per cdo lloj moti.

Universale per cdo lloj makine.

Produkt origjinal Steelmate.

Garancia: 12 muaj

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 Black

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 Black

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 Black

Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm.

I pershtatshem per kohe me shi dhe per cdo lloj moti

Produkte të ngjashme

Sensor Parkimi akustik dhe vizualSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makinesSinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

1 990,00 Lekë 2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sensor parkimi Steelmate PTS400 M5Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M19 BlackSensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED) Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm. Aktivizohet ne momentin e levizjes indietro te automjetit.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sensor Parkimi EMTC Smart Silver me koka te sheshta pa ekranSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makines Sinjalizim akustik (beep beep)

5 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sensor Parkimi EMTC Victor Black me koka te sheshtaSisstemi punon automatikisht me ndezjen e makines Sinjalizim akustik (beep beep) dhe visual (me ekran)

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sensor parkimi me 8 koka Steelmate PTS800 M5M5 Pakete e plote  me 8 koka sensoresh per parkimin e makines (4 perpara dhe 4 prapa)Sensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)

13 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sistem alarmi dhe sensore parkimi 2 ne 1 Steelmate SP200 Sensore parkimi dhe sistem alarmi e perfshire ne nje paketim. Garancia: 12 muaj

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sensor parkimi Steelmate PTS410 M5 me koka te sheshtaSensor parkimi me sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED)Me 4 koka sensoresh me diameter 14mm.I pershtatshem per kohe me shi dhe per cdo lloj moti

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sensor Parkimi akustik dhe vizual me 4 koka Sensore parkimi cilesore me 4 koka per nje parkim sa me te sigurt. Sinjalizim akustik (beep beep) dhe vizual (ne ekranin LED) Per makinat me voltazh 12V Distanca: 30 cm – 200 cm Alarm akustik pas 70 cm distance Temperaturat e pershtatshme: -40 deri ne + 80 grade Celsius Temperaturat per ekranin: 0 deri ne 60...

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër