Produkte profesionale 

Ka 69 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-572Makine rroje me material inoksi me koke e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizauar rruatjen ideale. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Karikohet vetem per 60 min, dhe mbane deri ne 8 ore.

1 590,00 Lekë 1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pjaster Sokany HS-930Nje pjaster shume cilesore me pllaka qeramike e cila drejton ne vetem pak minuta floket tuaj. Kontroll manual i temperatures. Temperatura maksimale 230 grade. Ekran LED tregues i temperatures aktuale. Sistem mbylljeje manuale fale nje butoni ne fund. Kordon i rrotullueshem unaze per varje.

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethje Gemei GM-678Makine rroje me material inoksi me koke dhe kreher te levizshem qe pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizuar formen dhe gjatesine ideale te mjekres apo flokeve. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Per gjatesi 3 -6 mm

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethje Gemei GM-666Makine rroje me material inoksi me koke dhe kreher te levizshem qe pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizuar formen dhe gjatesine ideale te mjekres apo flokeve. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Per gjatesi 3 -6 mm

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethese Gemei GM-6006Nje makine qethese shume profesionale Me 4 krehera per te realizuar gjatesi te ndryshme. Me bateri te rikarikueshme Me drite indikuese per karikimin Punon 60 minuta me bateri te plote

2 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethese dhe rroje me ekran dixhital Gemei GM-800Nje makine qethese dhe rroje shume profesionale Me 7 krehera per te realizuar gjatesi te ndryshme Me ekran dixhital Me bateri te rikarikueshme

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kreher elektrik Sokany Nano Silver SK-1006 Nje Kreher profesional per drejtimin e flokeve i cili ju ndihmon te drejtoni floket tuaj shume shpejt, kjo fale sistemit te kreherit i cili ngrohet shume shpejt. Drejton floket tuaj me nje kalim te vetem. Ngrohet per 30-45 sekonda.

5 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kreher elektrik Professional Gemei GM-2950 Nje kreher elektrik shume praktik per drejtimin e te gjithe llojeve te flokut vetem ne Pak mnuta. Dhembezat e kreherit ne brendesi kane nje forme te gjere cka ben qe floket te drejtohen me lehte dhe me shpejt. Temperatura minimale: 140 grade Temperatura masimalja: 230 grade Tregues LCD per nivelin e temperatures

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Stilues flokesh Surker SK-1007 Nje stilues, i cili ju ndihmon te realizoni ondet dhe kacurrelat e deshiruara ne vetem pak minuta. Me shufer qeramike kundra demtimit te flokeve. Perdoret ne floke thate apo te lagur. Gati per tu perdorur ne vetem pak sekonda. Me kabell te rrotuluueshem 360 grade Ngjyrat: te zeze me te kuqe dhe te zeze me roze

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pjaster Gemei GM-2955Nje pjaster profesionale e cila drejton shpejte floket dhe pa u demtuar. Me nivel temperature deri ne 200 grade Kabell i gjate 180 cm Pllakat jane me veshje qeramike

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pjaster 3D Surker HD 915 Nje pjaster 3 dimensionale, me 3 pllaka qeramike, ideale per te drejtuar floket tuaj ne menyre perfekte dhe shume shpejt. Temperatura maksimale: 230 grade C Fuqia: 45 Watt Permasazt e pllakave: 4 x 9 cm Kabell i rrotullueshem

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kreher elektrik Sokany HS-053Nje kreher elektrik me dhembeza qeramike, i cili drejton floket shue shpejt, pa i djegur dhe duke ruajtur shkelqimin dhe volumin e tyre. Ideale per te gjithe llojet e flokut, si me onde edhe em kacurrela ne vetem pak mimuta. Me ekran LED per temperaturen. Temperature deri ne 230 ðC Gati per tu perdorur ne temperaturen...

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pjaster - Kreher elektrik Sokany HS-055 Kreher elektrik ne trajten e nje pjastre e cila eshte ideale per te gjitha llojet e flokeve. Drejton floket 5-10 here me shpejte se me pjastra e zakonshme Funksion jonizues me kokrriza qeramike qe mbron floket. MeÃÃà ekran LED. Ngjyra:E zeze

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethese dhe rroje Gemeià 5 ne 1 kundra ujit GM-582Nje makine e cila ploteson te gjitha nevojat tuaj per ti dukur gjithnje ne formen perfekte. Me 5 koka te ndryshme per: qethje, rroje, trimmer per hunden dhe veshet, per favoritet Me bateri te rikarikueshme Punon pa zhurme Karikohet Brenda 1 ore

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-789Makine rroje me material inoksi me koke e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizauar rruatjen ideale. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Kokat jane me material inoksi e celiku cilesor te cilat nuk irritojne lekuren.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Depilator Gemei 3 ne 1 GM-3055Depilator Gemei 3 ne 1 i pershtatshem per bikini, krahe dhe kembe Produkt origjinal Gemei

2 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Depilator Rowenta EP3132D0Depilator Rowenta Me 24 kapese Me dy nivele shpejtesie E pajisur me kokrrizat qetesuese qe lehtesojne dhimbjen gjate perdorimit. Nje koke depilimi e cila mund te lahet me uje

5 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine prerese per qimet e hundes dhe veshit Gemei GM-3002

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Depilator Surker HC-301

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Depilator Surker RF-501

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Depilator Rowenta EP1030F0Depilator Rowenta Me 24 kapese Me dy nivele shpejtesie Nje koke depilimi e cila mund te lahet me uje

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethje Gemei GM-647Makine rroje me material inoksi me koke dhe krejer te levizshemÃÃàq pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizuar formen dhe gjatesine ideale te mjekres apo flokeve. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje Gemei 3 ne 1 GM-589Makine rroje me material inoksi me koke e cila pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizauar rruatjen ideale. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme. Karikohet vetem per 60 min, dhe mbane deri ne 8 ore.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine rroje dhe qethje Gemei GM-791Makine rroje dhe qethje Gemei GM-791me material inoksi me koke dhe kreher tlevizshemÃàqe pershtatet per gjatesi te ndryshme per te realizuar formen dhe gjatesine ideale te mjekres apo te flokeve. Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethje Gemei GM-657Makine profesionale per qethje flokesh 220-240 V     50/60 Hz 3w Me 4 krehera per te realizuar gjatesi te ndryshme qethjeje.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makine qethje dhe rroje Gemei GM-6005 Makine qethje dhe rroje profesionale. Me 5 koka te ndryshme (4 krehera dhe 1 koke per rroje), per te realizuar qethje dhe rroje sipas kerkesave tuaja.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kreher stilues elektrik Gemei GM-2952Nje kreher elektrik shume praktik per drejtimin e te gjithe llojeve te flokut vetem ne oak mnuta.Dhembezat e kreherit ne brendesi kanë një formë të gjerë cka ben qe floket te drejtohen me lehte dhe me shpejt.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 69 produkte

Sipër