Higjena dhe Banjo 

Ka 23 produkte.
0 Përshtypje(t)

Rubinet manual per ngrohjen e ujit Rubinet elektrik per te pasur gjithnje uje te ngrohte ne shtepine apo ambjentin tuaj te punes. Ngroh ujin ne temperaturen 60°C ne 5 sekonda 2 Litra uje ne Minute Uji i ngrohte menjehere thjeshte duke levizur dorezen e rubinetit Punon dhe ngjan tamam si nje çezem normale. Kurseni ujin, kohen dhe energjine E lehte ne...

2 990,00 Lekë 5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bolier Atlantic ATL 100 Vertikal 100 L Nje bolier shume cilesor me kapacitet 100 litra i markes franceze Atlantic .Perdor  teknologjine OPROSistem anti gerryerje dhe anode magneziGjenerata e re e diamanteve te enamelitFuqia: 2100WKapaciteti: 100 ltPozicioni: vertikalGarancia: 12 muaj

19 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bolier Atlantic ATL 100 Horizontal 100 L Nje bolier shume cilesor me kapacitet 80 litra i markes franceze Atlantic .Perdor  teknologjine OPROSistem anti gerryerje dhe anode magneziGjenerata e re e diamanteve te enamelitFuqia: 1500WKapaciteti: 100 ltPozicioni: horizontalGarancia: 12 muaj

15 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bolier Atlantic ATL 080 Vertikal 80 L Nje bolier shume cilesor me kapacitet 80 litra i markes franceze Atlantic .Perdor  teknologjine OPROSistem anti gerryerje dhe anode magneziGjenerata e re e diamanteve te enamelitFuqia: 2000WKapaciteti: 80 ltPozicioni: vertikalGarancia: 12 muaj

12 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bolier Atlantic CEO10 Liliput 10 L Nje bolier shume cilesor me kapacitet 10 litra i markes franceze Atlantic .E ngroh ujin shume shpejtPerdor  teknologjine OPROSistem anti gerryerje dhe anode magneziFuqia: 1600WKapaciteti: 10 ltPozicioni: vertikalGarancia: 12 muaj

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Bolier Atlantic ATL 050 Vertikal 50 L   Nje bolier shume cilesor me kapacitet 50 litra i markes franceze Atlantic . Perdor teknologjine OPRO Sistem anti gerryerje dhe anode magnezi Gjenerata e re e diamanteve te enamelit Fuqia: 2000W Kapaciteti: 50 lt Pozicioni: vertikal Garancia: 12 muaj

10 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tharese rrobash Atlantic 1000W 831110Nje tharese rrobash e cila sherben per te thare rrobat tuaja ne menyre shume natyrale. Eshte shume estetike per ambjentin e banjos tuaj dhe realizon edhe ngrohjen e banjes pasi punon si radiator.

23 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tharese rrobash Atlantic 750W 831107Nje tharese rrobash e cila sherben per te thare rrobat tuaja ne menyre shume natyrale. Eshte shume estetike per ambjentin e banjos tuaj dhe realizon edhe ngrohjen e banjes pasi punon si radiator.

18 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tharese rrobash Atlantic 500W 831105Nje tharese rrobash e cila sherben per te thare rrobat tuaja ne menyre shume natyrale. Eshte shume estetike per ambjentin e banjos tuaj dhe realizon edhe ngrohjen e banjes pasi punon si radiator.

15 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Robdeshan femijesh per moshat 12-16 vjecMateriali: 100% pambukNgjyrat e disponueshme: roze dhe blu                    Masat variojne per moshat: 12, 14 dhe 16 vjec

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Robdeshan per te rritur Unisex jake shallMateriali: 100 % pambuk Ngjyrat: portokalli, bojeqielli, roze, e bardhe Masat: S-XL

2 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Robdeshan femijesh ne 2 ngjyra per moshat 4-11 vjecMateriali: 100% pambukNgjyrat e disponueshme: roze dhe blu

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 23 nga 23 produkte

Sipër