Peshqira dhe Robdëshambër 

Ka 15 produkte.
0 Përshtypje(t)

Peshqir trupi 100% pambukPeshqire trupi me material shume cilesor pambuku dhe dizajn elegant.Permasat e peshqirit: 70 x 140 cm

990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Peshqir fytyre 100% pambukPeshqire fytyre me material shume cilesor pambuku dhe dizajn elegant.Permasat e peshqirit te vogel: 45 x 90cm

790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 6 peshqire pambuku MerzukaNje set me 2 peshqire trupi, 2 peshqire koke dhe  2 peshqire fytyre me material shume cilesor pambuku dhe dizajn elegant me qendisma. Ne nje paketim te bukur dhe te pershtatshem edhe per dhurate.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 4 peshqire pambuku MerzukaNje set me 2 peshqire trupi dhe 2 peshqire fytyre me material shume cilesor pambuku dhe dizajn elegant me qendisma. Ne nje paketim te bukur dhe te pershtatshem edhe per dhurate.Permasat e peshqirave te trupit: 70 x 140 cmPermasat e peshqirave te fytyres: 50 x 90 cm

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 4 peshqire pambukuNje set me 2 peshqire trupi dhe 2 peshqire fytyre me material shume cilesor pambuku dhe dizajn elegant.Permasat e peshqirit te madh: 70 x 140cmPermasat e peshqirit tevogel: 45 x 90cm

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Robdeshan femijesh per moshat 12-16 vjecMateriali: 100% pambukNgjyrat e disponueshme: roze dhe blu                    Masat variojne per moshat: 12, 14 dhe 16 vjec

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Robdeshan per te rritur Unisex jake shallMateriali: 100 % pambuk Ngjyrat: portokalli, bojeqielli, roze, e bardhe Masat: S-XL

2 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Robdeshan femijesh ne 2 ngjyra per moshat 4-11 vjecMateriali: 100% pambukNgjyrat e disponueshme: roze dhe blu

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

8 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Komplet robdeshanesh pambuku me elemente te qendisura

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 15 nga 15 produkte

Sipër