Kuzhina 

Ka 27 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Marka: BomannModeli: FFR 1290 CB Fuqia: 900 WattKapaciteti: 1 lt

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set mbulese tavoline me 8 piceta me elemente te vecanta dekorative me 3 ngjyra: pana, ngjyre floriri dhe ngjyre argjendi

3 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Nje produkt fantastik, i pershtatshmem per arredimin ne ambjentin e guzhines.

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

CADIX SET PJATASH 19 COPE

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

HARENA SET PJATASH 19 COPE

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

CARINE WHITE SET PJATASH FILXHANE 30 COPE

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

CARINE BLACK & WHITE SET PJATASH 19 COPE

3 890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

AMELIA TENXHERE PRESIONI 5,0 LT

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

LAURUS GOTA ME FRON C55 ME SHISHE BTV 7 COPE

3 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

ADAGIO SET GOTA PA FRON B2 ME SHISHE BTW 7COPE

4 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

IMPERO GOTA PA FRON B5 ME SHISHE BTV 7COPE

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

EFFICIENT TENXHERE CASSEROLE ME KAPAK 24 CM

7 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 12 nga 27 produkte

Sipër