Enë kuzhine 

Ka 33 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Set me 6 thika celiku Berlinger Haus BH-2337 Nje set shume i dosmosdoshem per kuzhinen tuaj, me 6 thika mjaft funksionale dhe cilesore gjermane te markes Berlinger Haus, me material celik inoks te veshura me qymyr diamanti. me perberje antibakteriale,

2 490,00 Lekë 3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Termus me 3 tasa per ushqim Termus multifunksional me 3 tasa te cilat vendosen ne shtresa siper njeri tjetrit, per te ruajtur ushqimet  te ngrohta,te fresketa dhe te shendetshme si dhe per ti marre ato me vete ne pune apo ne udhetime te ndryshme.

1 190,00 Lekë 1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Shporte gatimi Chef Basket Nje pajisje e domosdoshme per cdo kuzhine. Per shkak te sistemit te saj unik, shporta e gatimit mund te perdoret ose ne menyre te pavarur ose sebashku me enet e tjera te gatimit, per te pregatitur ushqime ne avull apo per skuqje apo edhe si kullese e thejshte.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere per skuqje 3 ne 1 me kullese inoksi 24 Cm Nje tenxhere e cila i nevojitet cdokujt ne kuzhine pasi perdoret per 3 funksione te ndryshme. Ideale per skuqje pasi tenxherja ka kullesen e inoksit qe ua ben gatimin shume te lehte dhe komod. Gjithashtu perdoret si tenxhere e thjeshte, apo per te zjere dhe per ti kulluar direkt produktet nga kullesa prej...

1 290,00 Lekë 1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Kaisa Villa Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor dhe me kapake qelqi. Dizajn shume elegant zvicerian me ngjyre argjendi dhe elemente ngjyre ari te dorezat dhe te kapaket. Me madhesi te ndryshme prej 18, 22 dhe 24 cm.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tigan me veshje guri 22 cmNje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit.Diametri i tiganit: 22 cmNgjyra: kafe

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tigan me veshje guri 20 cmNje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit.Diametri i tiganit: 20 cmNgjyra: kafe

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tigan me veshje guri 28 cm Nje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Diametri i tiganit: 28 cm Ngjyra: kafe

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 28 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 28 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 26 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 26 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 24 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 24 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me veshje guri 22 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set tenxhere 24 cm dhe tigan 28 cm me veshje guri Nje set shume funksional me nje tenxhere dhe nje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere Inoks Ikea 5 LT 365+ Tenxhere Inoks shume cilesore e markes Ikea linja 365+ me kapacitet 5 lt. Material celik inoks te pershtatshme per vatra induksioni. Material qe nuk ngjit me te cilen mund te gatuani ushqime te shendetshme per cdo dite te vitit. Permasat: Tenxhere 22 cm me kapacitet 5 litra Ngjyra: argjend

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere Inoks Ikea  3 LT 365+Tenxhere Inoks shume cilesore e markes  Ikea  linja 365+ me kapacitet 3 lt. Material celik inoks te pershtatshme per vatra induksioni. Material qe nuk ngjit me te cilen mund te gatuani ushqime te shendetshme per cdo dite te vitit.Permasat:Tenxhere 18 cm me kapacitet 3 litraNgjyra: argjend

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 2 tenxhere Inoks Ikea 365+ Set me 2 tenxhere Inoks shume cilesor te markes Ikea linja 365+ me kapacitet 3 lt dhe 5 lt. Material celik inoks te pershtatshme per vatra induksioni. Nuk ngjisin dhe gatuajne ushqime te shendetshme per cdo dite te vitit.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 6 tenxhere Inoks Zepter ZP-5213Set me 4 tenxhere dhe 2 tigane me permasa te ndryshme me kapak qelqi secila, me material inoks shume cilesor. Pjesa e poshtme termike, nxehen shpejt dhe ruajne nxehtesine.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tenxhere me presion Manheim GermaniaTenxhere me presion shume cilesore per gatime te shpejta dhe te shendetshmeVjen ne 3 permasa te ndryshme me kapacitet: 5 litra, 7 litra dhe 9 litraMateriali: inoks.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere HoffmanNje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor. Me kapake dhe doreza dhe pastrohen shume lehte. Me madhesi te ndryshme prej 20, 22 dhe 24 cm.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Dessini Set me 3 tenxhere Dessini te nje cilesie te larte dhe me material shume rezistent. Ne paketim perfshihen: 1 tenxhere 22 cm + kapaku 1 tenxhere 24 cm + kapaku 1 tenxhere 26 cm + kapaku

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tenxhere Fessle me material guri Set me 3 tenxhere Fessle te nje cilesie te larte dhe me material guri shume rezistent. Ne paketim perfshihen: 1 tenxhere 20 cm + kapaku 1 tenxhere 24 cm + kapaku 1 tenxhere 28 cm + kapaku

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tave qelqi Tefal 2 lt Marka: Tefal Modeli : K3010512 Tave qelqi Tefal per perdorim ne mikrovale dhe frigorifer Kapaciteti: 2L Materiali: qelq dhe kapaku plastik Ngjyra: e bardhe me te kuqe

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tave qelqi Tefal 1.3 lt Marka: Tefal Modeli : K3010412 Tave qelqi Tefal per perdorim ne mikrovale dhe frigorifer Kapaciteti: 1.3L Materiali: qelq dhe kapaku plastik Ngjyra: e bardhe me te kuqe

2 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tave qelqi Tefal 0.9 lt Marka: Tefal Modeli : K3010312 Tave qelqi Tefal per perdorim ne mikrovale dhe frigorifer Kapaciteti: 0.9L Materiali: qelq dhe kapaku plastik Ngjyra: e bardhe me te kuqe

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Set me 3 tasa hermetike Tefal Marka: Tefal Modeli :K3028912 Set me tre tasa shume cilesor Tefal me kapak me byllje hermetike Kapaciteti: 2,3L+1L+0,55L Ngjyra: e bardhe me blu

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

CADIX SET PJATASH 19 COPE

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

HARENA SET PJATASH 19 COPE

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 33 produkte

Sipër