Pajisje dhe Aksesorë kuzhine 

Ka 18 produkte.
0 Përshtypje(t)

Set mbulese tavoline me 8 piceta me elemente te vecanta dekorative me 3 ngjyra: pana, ngjyre floriri dhe ngjyre argjendi

2 990,00 Lekë 3 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Nje produkt fantastik, i pershtatshmem per arredimin ne ambjentin e guzhines.

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

AMELIA TENXHERE PRESIONI 5,0 LT

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

EFFICIENT TENXHERE CASSEROLE ME KAPAK 24 CM

7 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

EFFICIENT TENXHERE BASS ME KAPAK 28 CM

7 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

CREPIERE ALUMINI 32 CM ART35-32

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

EFFICIENT ORANGE CREPIERE 26 CM

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

ZGARE ALUMINI 28X28 CM ART30-33

2 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

ZGARE ALUMINI STONE 24X36 CM ART30-37

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

PYREX ZGARE 24X21 CM

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

KAPPA TENXHERE ME KAPAK C 28 CM

6 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

KAPPA TENXHERE ME KAPAK C 18 CM

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

KAPPA TENXHERE ME KAPAK TH 26 CM KAPPA

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makineri per kokoshka Severin 3751Përgatit kokoshka me ajer të nxehte ne rreth 2.5 minutaKapak transparent me luge te integruar per mbushje.Drite treguese per status ON-OFF.Marka: SEVERIN

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Makineri per mbyllje te qeseve me vakum Severin 3604Marka: SEVERIN

4 490,00 Lekë 4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pajisje per te bere kos Severin JG 3516 Paisja permban 7 ene me nga 150 ml secilaMarka: SEVERIN

3 490,00 Lekë 3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pajisje per tharjen e frutave Severin 0D 2940 Marka: SEVERIN

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Pajisje per tharjen e frutave Zelmer ZFD1250WMarka: Zelmer

8 990,00 Lekë 9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 18 nga 18 produkte

Sipër