Pastrimi dhe Hekurosja 

Ka 30 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash  DSP 6017 Nje hekur rrobash shume cilesor i markes DSP, me depozite uji  me kapacitet 1.5  L dhe shpendarja e avullit 25g/minKa pllake qeramike e cila nuk ngjit, ngrohet shpejt dhe e perhap nxehtesine ne menyre te njetrajtshme.Ka funksion anti kalk. Me tremostat per rregullimin e temperatures. Me funksion per tu perdorur me ose pa avull.

9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash DSP 1005 Nje hekur rrobash shume cilesor dhe profesional i markes DSP, me depozite uji me kapacitet 0.8 L dhe shpendarja e avullit 30-40g/min Ka pllake inoks e cila nuk ngjit, ngrohet shpejt dhe e perhap nxehtesine ne menyre te njetrajtshme.

7 990,00 Lekë 9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Nderse Rrobash metalike Capello 18Thatrese rrobash metalike, nje aksesor shume i nevojshem per cdo shtepi.Lehtesisht e transportueshme kudo pasi mbyllet dhe hapet. Me material cilesor qe nuk ndryshket.Siperfaqja totale e telave: 18 metraPermasat: 133,5 x 56x3.5 cm (e thareses se palosur)

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur me avull per hekurosje vertikale DSP KD6017Nje hekur me avull per te realizuar hekurosje shume efikase vertikale te rrobave tuaja, duke ju kursuer shume kohe. Me depozite me kapacitet 2.1 lt.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash me pllake qeramike DSP KD1036 Pllaka e hekurit eshte material qeramike. Fuqia:2000 wat Kapaciteti mbajtes i ujit: 350 ml. Me sistem vetpastrimi. Material qe nuk ngjit dhe nuk demton veshjet. Me mundesi per hekurosje vertikale Garancia:6 muaj

3 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash me pllake qeramike DSP KD1001 Hekur rrobash Pllaka me material qeramike, me sistem vetpastrimi, me material qe nuk ngjit dhe nuk demton veshjet. Fuqia:2000 wat Kapaciteti mbajtes i ujit: 350 ml.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur per hekurosje vertikale First Austria FA-5649Nje hekur rrobash me te cilin mund te hekurosni veshjet tuaja me avull ne menyre vertikale, pa pasur nevoje per nje tavoline hekurosjeje. Me lloje te ndryshme furcash te pershtatshme per veshje te ndryshme Kapaciteti i depozites: 1 lt uje

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korent Fuego HJW-902 Fshese me korent shume praktike dhe cilesore per nje pastrim te shpejte dhe te lehte te ambjenteve tuaja. Fshesa ka ne brendesi qese beze e cilat mund te hiqet dhe te lahet dhe te perdoret perseri. Kapaciteti i depozites: 3 lt Fuqia e motorrit: 2000 wat

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korent Fuego STL-001 Fshese me korent shume praktike dhe cilesore per nje pastrim te shpejte dhe te lehte te ambjenteve tuaja. Kapaciteti i depozites: 0.5 lt Fuqia e motorrit: 600 wat

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Max AT 3344Hekur rrobash shume cilesor, me pllaka qeramike dhe antikalkare  i cili punon me ose pa avull. Me sistem vetpastrimi. Fuqia :2600 W Voltazhi: 220-240V Gjatesia e kabllit : 2 m Kapaciteti i Depozitës (L) : 230 ml Garancia: 12 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Max AT 8032Hekur rrobash shume cilesor, me pllaka qeramike dhe antikalkare  i cili punon me ose pa avull. Me sistem vetpastrimi. Fuqia :2200 W Voltazhi: 220-240V Gjatesia e kabllit : 2 m Kapaciteti i Depozitës (L) : 230 ml Garancia: 12 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korrent Breixo FKB123D16Fshese me korrent shume cilesore e markes Breixo e cila ju ndihmon te pastroni ambjentet tuaja me shume lehtresi dhe shpejtesi. Fshesa ka ne brendesi qese beze e cilat mund te hiqet dhe te lahet me dore dhe te perdoret perseri.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korrent  Max SC 1001Fshese me korrent shume cilesore e markes Max, e cila ju ndihmon te pastroni edhe siperfaqet me te veshtira. Fshesa eshte e gjate dhe ka hapsiren ku grumbullohen papastertite.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Fuego PL-288Hekur me pllaka qeramike cilesore per nje hekursoje sa me te lehte te rrobave tuaja. Me funksion vetpastrimi Me avull Me funskion anti rrjedhje Fuqia: 2000 Watt Ngjyra: e bardhe me jeshile

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korent me vakum First Austria FA-5546-3 Nje fshese me korent shume profesionale e cila eleminon pluhurat dhe papastertine ne shtepine tuaj.Pastron cdo siperfaqe si edhe mobiljet tuaja me pastrim ne te thate ose me avullMe sistem TurboFiltrim i dyfishte i ujitSistem Fryerje dhe thithje

13 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash First Austria FA-5629-4Hekur rrobash me pllake qeramike Me tregues te nivelit të ujit Me funksion te sperkatjes me uje Hekurosje me avull horizontle ose vertikale Fuqia: 2200W

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Severin 3274Materiali: Inoks Fuqia: 1600 W Me sperkatje te dyfishte: Me avull dhe te thate. Fikje automatike. Me indikatore per temperaturen.

2 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Severin 3251Hekur rrobash me rezerve uji te levizeshem. Materiali: Inoks Fuqia: 2400 W Me sperkatje te dyfishte: Me avull dhe te thate. Fikje automatike. Me indikatore per temperaturen.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Severin 3256Hekur rrobash me rezerve uji te levizeshem. Materiali: Inoks Fuqia: 2400 W Me sperkatje te dyfishte: Me avull dhe te thate. Fikje automatike. Me indikatore per temperaturen.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korrent Iskra SL150AMarka: Iskra Modelo: SL150A Tipi depozites: depozite plastike Kapaciteti i depozites: 2.5 lt

9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korrent Iskra SL150AMarka: Iskra Modelo: SL150A Tipi depozites: depozite plastike Kapaciteti i depozites: 2.5 lt

9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korrent Vivax VC 1605 Marka: VivaxModeli:à VC 1605Fuqi e larte pastrueseFuqia motorike: 1600 W

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Fshese me korrent Vivax VC 1604 Marka: VivaxModeli:  VC 1604Fuqi e larte pastrueseFuqia motorike: 1600 W

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash me pllake qeramike Severin 3210 Hekur me sperkatje te dyfishte me avull dhe te thate.Fikje automatike.Me indikatore per temperaturen.Materiali: Qeramike

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash me pllake qeramike Severin 3222 Hekurr robash ideal per hekurosje te thate ose me avullMe  sistem vetpastrimi. Garancia: 12 muaj

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur hekurosje me performance profesionale me baze inoksi.Ne pjesen e poshtme e cila perbehet nga inoksi, ka vrima nga ku del avulli, per nje hekurosje me te mire dhe duke u dhene shkelqim rrobave tuaja. Perdor sistemin ZeroCalc per anti gureve gelqeror qe mund te formohen.Sistem vetpastrimi. Garancia: 12 muaj

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Imetec Zerocalc Pro 2300 WHekur hekurosje me performance profesionale me baze inoksi.Ne pjesen e poshtme e cila perbehet nga inoksi, ka vrima nga ku del avulli, per nje hekurosje me te mire dhe duke u dhene shkelqim rrobave tuaja. Perdor sistemin ZeroCalc per anti gureve gelqeror qe mund te formohen.Sistem vetpastrimi. Garancia: 12 muaj

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 30 produkte

Sipër