Hekurosje 

Ka 14 produkte.
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash  DSP 6017 Nje hekur rrobash shume cilesor i markes DSP, me depozite uji  me kapacitet 1.5  L dhe shpendarja e avullit 25g/minKa pllake qeramike e cila nuk ngjit, ngrohet shpejt dhe e perhap nxehtesine ne menyre te njetrajtshme.Ka funksion anti kalk. Me tremostat per rregullimin e temperatures. Me funksion per tu perdorur me ose pa avull.

9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash DSP 1005 Nje hekur rrobash shume cilesor dhe profesional i markes DSP, me depozite uji me kapacitet 0.8 L dhe shpendarja e avullit 30-40g/min Ka pllake inoks e cila nuk ngjit, ngrohet shpejt dhe e perhap nxehtesine ne menyre te njetrajtshme.

7 990,00 Lekë 9 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur me avull per hekurosje vertikale DSP KD6017Nje hekur me avull per te realizuar hekurosje shume efikase vertikale te rrobave tuaja, duke ju kursuer shume kohe. Me depozite me kapacitet 2.1 lt.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur per hekurosje vertikale First Austria FA-5649Nje hekur rrobash me te cilin mund te hekurosni veshjet tuaja me avull ne menyre vertikale, pa pasur nevoje per nje tavoline hekurosjeje. Me lloje te ndryshme furcash te pershtatshme per veshje te ndryshme Kapaciteti i depozites: 1 lt uje

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Max AT 3344Hekur rrobash shume cilesor, me pllaka qeramike dhe antikalkare  i cili punon me ose pa avull. Me sistem vetpastrimi. Fuqia :2600 W Voltazhi: 220-240V Gjatesia e kabllit : 2 m Kapaciteti i Depozitës (L) : 230 ml Garancia: 12 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Max AT 8032Hekur rrobash shume cilesor, me pllaka qeramike dhe antikalkare  i cili punon me ose pa avull. Me sistem vetpastrimi. Fuqia :2200 W Voltazhi: 220-240V Gjatesia e kabllit : 2 m Kapaciteti i Depozitës (L) : 230 ml Garancia: 12 muaj

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Fuego PL-288Hekur me pllaka qeramike cilesore per nje hekursoje sa me te lehte te rrobave tuaja. Me funksion vetpastrimi Me avull Me funskion anti rrjedhje Fuqia: 2000 Watt Ngjyra: e bardhe me jeshile

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash First Austria FA-5629-4Hekur rrobash me pllake qeramike Me tregues te nivelit të ujit Me funksion te sperkatjes me uje Hekurosje me avull horizontle ose vertikale Fuqia: 2200W

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash me pllake qeramike Severin 3210 Hekur me sperkatje te dyfishte me avull dhe te thate.Fikje automatike.Me indikatore per temperaturen.Materiali: Qeramike

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash me pllake qeramike Severin 3222 Hekurr robash ideal per hekurosje te thate ose me avullMe  sistem vetpastrimi. Garancia: 12 muaj

5 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur hekurosje me performance profesionale me baze inoksi.Ne pjesen e poshtme e cila perbehet nga inoksi, ka vrima nga ku del avulli, per nje hekurosje me te mire dhe duke u dhene shkelqim rrobave tuaja. Perdor sistemin ZeroCalc per anti gureve gelqeror qe mund te formohen.Sistem vetpastrimi. Garancia: 12 muaj

6 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Imetec Zerocalc Pro 2300 WHekur hekurosje me performance profesionale me baze inoksi.Ne pjesen e poshtme e cila perbehet nga inoksi, ka vrima nga ku del avulli, per nje hekurosje me te mire dhe duke u dhene shkelqim rrobave tuaja. Perdor sistemin ZeroCalc per anti gureve gelqeror qe mund te formohen.Sistem vetpastrimi. Garancia: 12 muaj

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur rrobash Imetec Titanox K109Hekur hekurosje me performance profesionale, me pllaka celiku e mbuluar me inoks.Avull ekstremisht i fuqishem horizontalisht dhe vertikalisht.Avull i vazhdueshem dhe i ndryshueshem gjate gjithe kohes. Garancia: 12 muaj

3 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Hekur me avull me sistem vetpastrimi, me shtrese qeramike qe nuk ngjit, me mbyllje automatike dhe kordon te rrotullueshem qe nuk demtohet

4 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 14 nga 14 produkte

Sipër