Hoverboard Hummer

AME0056

Produkt i Ri

Hoverboard Hummer
Madhesia 8.5 inch Hummer.
Materiali defkon rezistent ndaj thyerjeve dhe gervishjeve.

39 900,00 Lekë

Hoverboard Hummer
Madhesia 8.5 inch Hummer.
Materiali defkon rezistent ndaj thyerjeve dhe gervishjeve.
I pajisur me Bluetooth dhe bokse per muzike.
 Ndricim LED me ngjyra.
 Bateria e madhe Samsung.
 Distanca e pershkruar me nje karikim 7-10km

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Hoverboard Hummer

Hoverboard Hummer

Hoverboard Hummer
Madhesia 8.5 inch Hummer.
Materiali defkon rezistent ndaj thyerjeve dhe gervishjeve.

Produkte të ngjashme

Biçiklete  Max URBAN RACER 16''Nje Biciklete per femije e markes Max URBAN RACER me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçiklete  Max PINKY 16''Nje Biciklete per femije e markes Max PINKY me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

 BIÇIKLETA MAX  BUTTERFLY 16"Nje Biciklete per femije e markes MAX  BUTTERFLY  me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

BIÇIKLETA MAX KITTY 16"Nje Biciklete per femije e markes MAX  KITTY  me madhesi gomash 16" dhe ne ngjyre pink.E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçiklete  Max GTR  16"Nje Biciklete per femije e markes Max GTR me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije dhe shoqerohet me dy rrota per te ruajtur eikulibrin,me nje nivel shpejtesie.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max  QUEENE. e bardhe 24"   Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë.

19 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max HUMMER GRI.24"   Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj

19 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max.HUMMER GRI.24" Frena me disk  Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

21 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MAX BIÇIKLETA Max 26"  Cross Green - pro  Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

14 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max  GALACTIC D 26" Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

22 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max 27.5 ALPINE D                        Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.Kjo biciklete ka nje strukture alumini, madhesi rrotash 27.5 . Me frena me disk,

33 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max  RUNNER 29"                     Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

19 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Monopatine me ulese dhe doreze prinderore SL-5PMonopatine me bazament te forte metalik, sistem frenimi, timon te pershtatshem sipas gjatesiseMe 2 rrota

5 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër