Monopatine me ulese dhe doreze prinderore SL-5P

AME0057

Produkt i Ri

Monopatine me ulese dhe doreze prinderore SL-5P
Monopatine me bazament te forte metalik, sistem frenimi, timon te pershtatshem sipas gjatesise
Me 2 rrota

5 990,00 Lekë

Monopatine me ulese dhe doreze prinderore SL-5P
Monopatine me bazament te forte metalik, sistem frenimi, timon te pershtatshem sipas gjatesise
Me 2 rrota
Drita led te cilat ndizen gjate ecjes.
E rregullueshme ne 3 nivele te ndryshme lartesie.
E pershtshme per femije 3 vjec e siper
Reziston  deri ne 25 kg.
Lehte per tu mbledhur dhe cmontuar

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Monopatine me ulese dhe doreze prinderore SL-5P

Monopatine me ulese dhe doreze prinderore SL-5P

Monopatine me ulese dhe doreze prinderore SL-5P
Monopatine me bazament te forte metalik, sistem frenimi, timon te pershtatshem sipas gjatesise
Me 2 rrota

Produkte të ngjashme

Biçiklete  Max URBAN RACER 16''Nje Biciklete per femije e markes Max URBAN RACER me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçiklete  Max PINKY 16''Nje Biciklete per femije e markes Max PINKY me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

 BIÇIKLETA MAX  BUTTERFLY 16"Nje Biciklete per femije e markes MAX  BUTTERFLY  me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

BIÇIKLETA MAX KITTY 16"Nje Biciklete per femije e markes MAX  KITTY  me madhesi gomash 16" dhe ne ngjyre pink.E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçiklete  Max GTR  16"Nje Biciklete per femije e markes Max GTR me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije dhe shoqerohet me dy rrota per te ruajtur eikulibrin,me nje nivel shpejtesie.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max  QUEENE. e bardhe 24"   Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë.

19 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max HUMMER GRI.24"   Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj

19 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max.HUMMER GRI.24" Frena me disk  Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

21 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

MAX BIÇIKLETA Max 26"  Cross Green - pro  Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

14 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max  GALACTIC D 26" Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

22 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max 27.5 ALPINE D                        Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.Kjo biciklete ka nje strukture alumini, madhesi rrotash 27.5 . Me frena me disk,

33 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Biçikleta Max  RUNNER 29"                     Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

19 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Hoverboard HummerMadhesia 8.5 inch Hummer.Materiali defkon rezistent ndaj thyerjeve dhe gervishjeve.

39 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër