MËNYRAT E PAGESËS NË LAMARKET.AL

Lamarket.al ofron mënyra të ndryshme pagese për blerësit.

1. Me korrier

Kjo metodë është e vlefshme vetëm për qytetin e Tiranës. Ju paguani vetëm pasi produkti është dorëzuar tek ju pa pasur nevojë të keni kartë krediti apo llogari bankare.

2. Me transferte bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodhen, brenda apo jashtë Shqipërisë. Gjatë proçesit të blerjes, zgjidhni këtë mënyrë, dhe sherbimi yne i klientit do tju kontaktoje per te proceduar me tej.

Llogaritë bankare janë të rregjistruara në emër të biznesit dhe çdo pagesë e depozituar nga ju është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta kërkoni mbrapsht, sipas termave tona të perdorimit, nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.


Sipër