RRETH LAMARKET.AL

Lamarket.al është një dyqan online që ofron një shumëllojshmëri të gjerë produktesh të sektorëve të ndryshëm për femra, meshkuj dhe fëmijë.

Ne jemi një subjekt i regjistruar në Institucionin e QKR në Shqipëri dhe ofrojmë seriozitetin tonë maksimal për t’ju ofruar garancinë maksimale në blerjet tuaja.

Qëllimi ynë është ofrimi për blerësit tanë i produkteve sa më cilësore dhe me ccmime sa të mira, të përzgjedhura nga kompanitë dhe markat më të mira në treg.

Vizioni ynë është të jemi dyqani online më i madh dhe zgjedhja e parë për blerjet online nga shqiptarët brenda dhe jashtë vendit.

PSE DUHET TË BLINI NË LAMARKET.AL?

Siguri dhe garanci maksimale
Ne garantojmë që cilësia, garancitë dhe specifikimet produkteve, që ju do të blini në faqen tonë është e njëjtë me përshkrimin e çdo produkti, sipas të dhënave dhe fotove, të reklamuara në faqe pranë secilit produkt.

Mundësi pagese Cash në dorëzim
Në ofrojmë mundësinë e pagesës Cash në dorëzim nëse ju ndodheni brenda qytetit të Tiranës. Për më tepër lexoni “Pagesat”.

Transport i shpejtë direkt në adresën tuaj
Ne ua sjellim porosinë tuaj direkt në adresën tuaj brenda një kohe shumë të shkurtër në të gjitha rrethet e Shqipërisë dhe në Kosovë. Për më tepër lexoni “Transporti”.

Çdo gjë një një vend të vetëm
Ju do të kurseni kohën tuaj, duke gjetur një larmishmëri të madhe produktesh në një vend të vetëm, të cilat mund ti aksesoni dhe porosisni vetëm përmes një klikimi te Lamrket.al, pavarësisht se ku banoni.

Produkte ekskluzive
Tek Lamarket.al ju do të gjeni shumë produkte unike dhe të veçanta të cilat shiten ekskluzivisht te Lamarket.al me çmimet më fantastike.

Staf i dedikuar për shërbimin e klientit
Ju do të mund të bëni blerje duke u asistuar gjatë gjithë kohës nga stafi ynë i dedikuar për shërbimin e klientit dhe të përjetoni një eksperiencë blerjeje të shpejtë, të thjeshtë dhe të sigurt.


Sipër