PROÇESI I BLERJES NË LAMARKET.AL

Proçesi i blerjes tek Lamarket.al është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm:

1. Zgjidhni kategorinë dhe nënkategorinë në menu-në kryesore.
2. Zgjidhni produktet që ju interesojnë dhe shikoni foto dhe detaje të produkteve në faqet përkatëse të çdo produkti. Gjithashtu zgjidhni masën tuaj apo ngjyrat dhe opsionet e tjera të preferuara për çdo produkt.
3. Për çdo produkt të preferuar, shtypni butonin "SHTONI NË SHPORTË", tek faqja përkatëse e produktit. Më pas ju mund të proçedoni me kryerjen e porosisë te "PROÇEDIM ME POROSINË".
4. Nëse do të vazhdoni me pagesën ju duhet të HYNI me llogarinë tuaj në Lamarket.al nëse e keni krijuar një të tillë më parë, ose në të kundërt mund të klikoni butonin "PROÇEDIM ME POROSINË" dhe Të REGJISTROHENI duke plotësuar të dhënat tuaja të nevojshme.
5. Pas hyrjes në llogari, zgjidhni mënyrën e transportit, mënyrën e pagesës, përcaktoni adresën tuaj dhe lini shënimet tuaja për porosinë (nëse keni) dhe në fund klikoni "KONFIRMOJ POROSINË".

* Ju do të njoftoheni për pranimin e porosisë tuaj nga Lamarket.al

* Nëse keni vështirësi në kryerjen e porosisë, na shkruani në adresën tonë të email: info@lamarket.al, në Inbox në rrjetet tona sociale në Facebook dhe Instagram ose na telefononi apo shkruani në Whatsup dhe Viber në numrin tonë të telefonit: +355674007701 dhe stafi ynë do t’ju asistojë menjëherë.

* Për të modifikuar llogarinë apo për të ndjekur gjendjen e porosive/kthimeve tuaja klikoni tek "LLOGARIA IME" në krye të faqes dhe që aty më pas mund të zgjidhni opsionet e shumta për mirëmbajtjen e llogarisë tuaj.


Sipër