Set me 2 tenxhere + 2 tigane me veshje guri

TKM107

Produkt i Ri

Set me 2 tenxhere + 2 tigane me veshje guri

Nje set shume cilesor  per kuzhinen  tuaj, me 2 tenxhere dhe 2 tigane me veshje guri anti-ngjitje, per gatime te shendetshme dhe te shpejta. Kapaket e tenxhereve dhe te tiganit te thelle jane me xham.

6 990,00 Lekë

Set me 2 tenxhere + 2 tigane me veshje guri

Nje set shume cilesor  per kuzhinen  tuaj, me 2 tenxhere dhe 2 tigane me veshje guri anti-ngjitje, per gatime te shendetshme dhe te shpejta. Kapaket e tenxhereve dhe te tiganit te thelle jane me xham.

Seti permban:
Tenxhere 20cm
Tenxhere 24 cm
Tigan per skuqje  24 cm
Tigan i thelle per salca 18 cm

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Set me 2 tenxhere + 2 tigane me veshje guri

Set me 2 tenxhere + 2 tigane me veshje guri

Set me 2 tenxhere + 2 tigane me veshje guri

Nje set shume cilesor  per kuzhinen  tuaj, me 2 tenxhere dhe 2 tigane me veshje guri anti-ngjitje, per gatime te shendetshme dhe te shpejta. Kapaket e tenxhereve dhe te tiganit te thelle jane me xham.

Produkte të ngjashme

Set tenxhere 24 cm dhe tigan 28 cm me veshje guri Nje set shume funksional me nje tenxhere dhe nje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.

3 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tenxhere me veshje guri 22 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tenxhere me veshje guri 24 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 24 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 090,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tenxhere me veshje guri 26 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 26 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 190,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tenxhere me veshje guri 28 cm Nje tenxhere shume cilesore me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tenxherja eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Kapaku eshte alumini dhe pjeserisht xhami. Diametri i tenxheres: 28 cm Ngjyra: kafe, e zeze

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tigan me veshje guri 28 cm Nje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji. Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit. Diametri i tiganit: 28 cm Ngjyra: kafe

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tigan me veshje guri 20 cmNje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit.Diametri i tiganit: 20 cmNgjyra: kafe

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tigan me veshje guri 22 cmNje tigan shume cilesor me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.Tigani eshte me material alumin "cast aluminium" me veshje guri, qe nxehet shpejt dhe nuk ngjit.Diametri i tiganit: 22 cmNgjyra: kafe

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 tenxhere Kaisa Villa Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor dhe me kapake qelqi. Dizajn shume elegant zvicerian me ngjyre argjendi dhe elemente ngjyre ari te dorezat dhe te kapaket. Me madhesi te ndryshme prej 18, 22 dhe 24 cm.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tenxhere per skuqje 3 ne 1 me kullese inoksi 24 Cm Nje tenxhere e cila i nevojitet cdokujt ne kuzhine pasi perdoret per 3 funksione te ndryshme. Ideale per skuqje pasi tenxherja ka kullesen e inoksit qe ua ben gatimin shume te lehte dhe komod. Gjithashtu perdoret si tenxhere e thjeshte, apo per te zjere dhe per ti kulluar direkt produktet nga kullesa prej...

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Shporte gatimi Chef Basket Nje pajisje e domosdoshme per cdo kuzhine. Per shkak te sistemit te saj unik, shporta e gatimit mund te perdoret ose ne menyre te pavarur ose sebashku me enet e tjera te gatimit, per te pregatitur ushqime ne avull apo per skuqje apo edhe si kullese e thejshte.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 tasa per ushqim Set multifunksional me 3 tasa te cilat vendosen ne shtresa siper njeri tjetrit, per te ruajtur ushqimet  te fresketa dhe te shendetshme si dhe per ti marre ato me vete ne pune apo ne udhetime te ndryshme.

1 690,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 6 thika celiku Berlinger Haus BH-2337 Nje set shume i dosmosdoshem per kuzhinen tuaj, me 6 thika mjaft funksionale dhe cilesore gjermane te markes Berlinger Haus, me material celik inoks te veshura me qymyr diamanti. me perberje antibakteriale,

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 18 pjata qeramike Nje set me 18 pjata qeramike, shume te nevojshme per kuzhinen tuaj.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tenxhere per skuqje 3 ne 1 me dizajn me veshje guri 24 CmNje tenxhere shume cilesore me veshje guri, anti ngjitje, e cila i nevojitet cdokujt ne kuzhine pasi perdoret per 3 funksione te ndryshme. Ideale per skuqje pasi tenxherja ka kullesen e inoksit qe ua ben gatimin shume te lehte dhe komod.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 tigane me dizajn me veshje guri ItalStoneNje set shume fgunksional per kuzhinen  tuaj me 3 tigane shume cilesore italiane me veshje guri, qe lejon nje nxehje te shpejte duke kursyer energji.

3 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 4 tenxhere + 2 tigane Kaisa Villa Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 6 aksesore te ndryshem: 4 tenxhere + 2 tigane me material inox shume cilesor anti ngjitje dhe me kapake qelqi. Dizajn shume elegant zvicerian me ngjyre argjendi dhe elemente ngjyre ari te dorezat dhe te kapaket.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese pjatash InoksiMbajtesja e pjatave eshte nje aksesor shume i novojshem ne kuzhinen  tuaj, per te kulluar enet pasi lahen si dhe per ti organizuar ato sa me mire duke kursyer vend.

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese pjatash Inoksi me dekor druriMbajtesja e pjatave eshte nje aksesor shume i novojshem ne kuzhinen  tuaj, per te kulluar enet pasi lahen si dhe per ti organizuar ato sa me mire duke kursyer vend.

1 590,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 tenxhere + 1 tigan  inoks ArianNje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere dhe 1 tigan me material inox shume cilesor. Pershtatet per vatra induksioni.  Me kapake dhe doreza dhe pastrohen shume lehte.

4 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 kullesa inoksi Nje set shume i nevojshem per kuzhinen  tuaj me 3 kullesa material inoksi te permasave te ndryshme. Mund ti perdorni si kulelse normale apo per te skuqur dhe per te gatuar me avull.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 tenxhere Kattenhoff Nje set shume funksional per kuzhinen tuaj me 3 cope tenxhere me material inox shume cilesor dhe me kapake qelqi. Me doreza silikon per tju mbrojtur nga djegia.

4 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set 2 Tenxhere + 1 Tigan me Veshje Guri Nje Set shume i nevojshem ne kuzhinen tuaj, me 2 tenxhere dhe nje tigan me material shume cilesor me veshje guri dhe me kapake qelqi.Veshja e gurit ben te mundur qe tenxherja te kete siperfaqe jo ngjitese. Materiali "cast aluminium" lejon nje nxehje te shpejt duke kursyer energji. Me doreza silikoni per tju mbrojtur...

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Tas per ushqim  Lunch Box Nje tas per te marre ushqim me vete per ne pune, shkolle apo kur jeni ne udhetim.Tasi ka 2 kate, dhe kati i dyte eshte me 2 ndarje duke  ju krijuar plot 3 hapesira te ndryshme per ushqimin tuaj.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 tigane Tris Padelle Nje set shume i nevojshem per kuzhinen tuaj, me 3 tigane te permasave te ndryshme me material alumin qe nuk ngjit.Permasat: 18 cm, 22 cm, 26 cm

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 2 tenxhere Bis Pentolle Nje set shume i nevojshem per kuzhinen tuaj, me 2 tenxhere me kapak te permasave te ndryshme me material alumin qe nuk ngjit.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 5 tasa Frigo Box 1.2lt Nje set shume funksional dhe i nevojshem per kuzhinen  tuaj me 5 tasa plastike me kapake me permasa 1.2 lt secili. I pershtatshem per te ruajtur ushqime ne frigorifer dhe duron temperatura nga -30 deri ne 100 grade celsius.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 3 tasa Frigo Ovalni Nje set shume funksional dhe i nevojshem per kuzhinen  tuaj me 3 tasa plastike me kapake me permasa te ndryshme.I pershtatshem per te ruajtur ushqime ne frigorifer apo ne udhetime te ndryshme.Permasat: 1 lt, 2 lt dhe 3 lt

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Mbajtese pjatash me dy kateMbajtesja e pjatave eshte nje aksesor shume i novojshem ne kuzhinen  tuaj, per te kulluar enet pasi lahen si dhe per ti organizuar ato sa me mire duke kursyer vend. Materiali: plastik

1 390,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Set me 5 thika + gershere Tuomei Nje set shume i dosmosdoshem per kuzhinen tuaj, me 5 thika dhe 1 pale  gersherre mjaft funksionale dhe cilesore, me material celik inoks te veshura me qymyr diamanti dhe me perberje antibakteriale. Me nje mbajtese me dizajn shume elegant.

2 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër