Fëmijë dhe Lodra 

Ka 118 produkte.
Për faqe
0 Përshtypje(t)

Hoverboard HummerMadhesia 8.5 inch Hummer.Materiali defkon rezistent ndaj thyerjeve dhe gervishjeve.

39 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Ore inteligjente per femije me GPS G36 Ore inteligjente per sigurine e larte te femijeve tuaj. Tregon gjate gjithe kohes vendodhjen e femijes permes sistemit GPS dhe LBS. Ka funksionin e ndihmes se shpejte SOS  dhe mundeson thirrjet dhe mesazhet mes prindit e femijes.Ora punon me karte Sim dhe lidhet me smartphone te prindit permes instalimit te...

6 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçikleta Max  RUNNER 29"                     Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

19 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçikleta Max 27.5 ALPINE D                        Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.Kjo biciklete ka nje strukture alumini, madhesi rrotash 27.5 . Me frena me disk,

33 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçikleta Max  GALACTIC D 26" Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

22 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

MAX BIÇIKLETA Max 26"  Cross Green - pro  Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

14 900,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçikleta Max.HUMMER GRI.24" Frena me disk  Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj.

21 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçikleta Max HUMMER GRI.24"   Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë. Është një biçikletë e fuqishme eshte e përshtatshme dhe ideale për turne nëpër qytet, per shtigje parku, fushë, etj

19 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçikleta Max  QUEENE. e bardhe 24"   Nje Biçiklete qe ju ofron përdorueseve një model te ri biçiklete inovative me strukturë të vecantë.

19 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçiklete  Max GTR  16"Nje Biciklete per femije e markes Max GTR me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije dhe shoqerohet me dy rrota per te ruajtur eikulibrin,me nje nivel shpejtesie.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

BIÇIKLETA MAX KITTY 16"Nje Biciklete per femije e markes MAX  KITTY  me madhesi gomash 16" dhe ne ngjyre pink.E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

 BIÇIKLETA MAX  BUTTERFLY 16"Nje Biciklete per femije e markes MAX  BUTTERFLY  me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçiklete  Max PINKY 16''Nje Biciklete per femije e markes Max PINKY me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

8 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçiklete  Max URBAN RACER 16''Nje Biciklete per femije e markes Max URBAN RACER me madhesi gomash 16"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçiklete  Max PINKY 12''Nje Biciklete per femije e markes Max PINKY me madhesi gomash 12"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçiklete  Max URBAN RACER 12''Nje Biciklete per femije e markes Max URBAN RACER me madhesi gomash 12"E pershtatshme per femije mbi 18 muajsh, ajo eshte dizenjuar per te dhene kenaqesi dhe komoditet nder vite.

7 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Biçiklete  Max GTR 12Nje Biciklete per femije e markes Max GTR me madhesi gomash 12"E pershtatshme per femije dhe shoqerohet me dy rrota per te ruajtur eikulibrin,me nje nivel shpejtesie.

7 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Loje formuese per femije MineCraft  6-12 Nje loje formuese shume interesante  dhe argetuese per femijet, e perbere nga 234 pjeseza te ndryshme.

1 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Loje formuese per femije Track Racer Nje loje formuese shume interesante per femijet,e perbere nga 79 pjeseza te ndryshme per ata qe duan te luajne me trena.

1 790,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Laptop edukues  per femije Study Game Nje laptop argetues dhe edukues  per femije, permes se cilit ata mund te mesojne fjale te reja si dhe numra ne anglisht.

1 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Tool Kit  per femije me 25 aksesore mekanike Nje set shume interesant per femije me 25 aksesore te ndryshem per djemte apo vajzat e apasiunuar pas mekanikes. Ndihmon ne argetimin e tyre dhe zhvillon inteligjencen.

2 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Kuti formuese per femije Multifunctional learning Box Nje set shume i nevojshem per femijet e moshes parashkollore, qe i ndihmojne te mesojne numrat , oren dhe te bejne mbledhje, zbritje, dhe veprime te tjera matematikore.

2 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante cerdhe per femra ngjyre roze Cante cerdhe per meshkuj me dizajn shume interesant, ngjyre roze material mjaft cilesor dhe te forte.

1 290,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle per meshkuj me rrota Cante shkolle per meshkuj me dizajn shume interesant e material mjaft cilesor dhe te forte dhe e pajisur me rrota.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Cante shkolle per femra Frozen me rrota Cante shkolle per femra me dizajn personazhin Frozen ngjyre roze material mjaft cilesor dhe te forte dhe e pajisur me rrota.

3 490,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
0 Përshtypje(t)

Mbajtese sendesh shkollore forme cilinder me 2 dizajne  te ndryshme Mbajtese sendesh shkollore me dizajn per femra dhe meshkuj. 

890,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë
Duke shfaqur 1 - 27 nga 118 produkte

Sipër