Fshese me korent Lobod VCT58560

Ulje!
Fshese me korent Lobod VCT58560

TKA0158

Produkt i Ri

Fshese me korent Lobod VCT58560

Nje fshese me korent shume cilesore e markes Lobod, shume ekonomike ne konsum energjie dhe shume praktike dhe komode ne perdorim.

5 990,00 Lekë

Fshese me korent Lobod VCT58560

Nje fshese me korent shume cilesore e markes Lobod, shume ekonomike ne konsum energjie dhe shume praktike dhe komode ne perdorim.

Fuqia e motorrit: 600W

Klasa A e energjise

Rreze pastrimi: 7-9 m

Kapaciteti: 0.5 Lit.

17 l/s

Permasat: 32.5 x 13.5 x 23.2 cm

Nuk ka ende përshtypje nga blerësit.

Shkruani një përshtypje

Fshese me korent Lobod VCT58560

Fshese me korent Lobod VCT58560

Fshese me korent Lobod VCT58560

Nje fshese me korent shume cilesore e markes Lobod, shume ekonomike ne konsum energjie dhe shume praktike dhe komode ne perdorim.

Produkte të ngjashme

Fshese me korent DSP KD2007 Nje fshese me korent shume cilesore e markes DSP, e cila punon ne siperfaqe te thate e te lagesht. Kursen energji dhe eshte shume praktike ne perdorim.

9 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Fshese me korent DSP KD2004 Nje fshese me korent shume cilesore e markes DSP, e cila punon ne siperfaqe te thate e te lagesht. Kursen energji dhe eshte shume praktike ne perdorim.

11 990,00 Lekë
Pasqyrim i shpejtë

Sipër